Sunday, August 14, 2011

Terima Kasih Daun Keladi ^_^

Assalamualaikum.


Pagi-pagi bukak blogspot dah dapat comment dari adik maisarah comel yang dah siapkan doodle yang comel untuk ditradekan. Tak sampai hati nak kata tak boleh trade =.=" huhu.. Terima Kasih adik maisarah comel ^_^ Nanti kak nanad reply hokeh ;D





Petang tadi pulak dapat message beserta link di shoutbox daripada seorang 'junior' (eceyh poyo pulak nak kata junior =.=") Ngehngehngeh~ sebenarnya haritu ada mintak doodle daripada cik bunbun, tak sangka cik bunbun sudi doodle trade dengan saya ;) Takut cik bunbun tak sudi sebab doodle cik bunbun tengah panas dan hangat serta diminati ramai sekarang ni >.< cepat-cepat mintak doodle daripada beliau!~ :D

From : CIK BUNBUN




p/s : Ingat nak buat freebies tapi tak ada idea nak buat apa =.=" Ada idea tak? ;D





7 comments:

  1. buat doodle tengah gentel kuih raya. hehehehe

    ReplyDelete
  2. buat doodle tengah gentel kuih raya. hehehehe

    ReplyDelete
  3. hihi..comel2... wat freebies menu bar.. hehe

    ReplyDelete
  4. waahh..byknye trade... tanak trade nan kite ke? heeee

    ReplyDelete
  5. nanad..nak jugak satu doodle ngah pegang kamera..hihi

    ReplyDelete