Monday, August 15, 2011

...






-----hujan di luar-----dan hujan dalam hati-----entri emosi tamat-----



27 comments:

  1. knpe ni nanad ??? olololo xmo sedih2 eh dear :)

    ReplyDelete
  2. tak banjir ke hujan dalam hati

    ReplyDelete
  3. ala...jgn sedih2

    chill ok dear :)

    ReplyDelete
  4. kenapa sedih ni nanad.. haa, nanges cpt2, lepas tu kne happy balik, oke ;)

    ReplyDelete
  5. nape yunk?nak moh sedey2 k..chill2 ^^

    ReplyDelete
  6. nak lukisan lagi la tuh..hehe..gurau2..jangan sedih2 eh cik nanad..nanti hilang keayuan anda~(ayat bodek)

    p/s: cik nanad delete ke post baru tu??

    ReplyDelete
  7. CIK NAND JANGAN SEDIH2!! *jeritan dari rumah ke blog ni*

    doodle awak dah siap. sila ambil dan komen k?

    http://farah-hime.blogspot.com/2011/08/cik-dolly-dan-inchek-doll-batch-1.html

    ReplyDelete
  8. @JIJI YU banjir la jugak T.T sebab tu ia bocor kat mata~huwaaaaaa~

    ReplyDelete
  9. @Luna Chempaka huwaaaa~ D; nanti tak habis2 nanes ni..huu

    ReplyDelete
  10. @budakampung cis, ayat bodek upenya..hah..post baru tadi terlalu seram untuk ditatap, haruslah didelete..huhu

    ReplyDelete
  11. @ whoah :O kuatnya farah jerit! hehe..maceh cik farah, nnti nanad reply okeh ;D

    ReplyDelete
  12. nak let go the things that make us sad tu yang susah..huhu

    ReplyDelete