Tuesday, August 9, 2011

FREEBIES UNTUK SEMUA :D


Assalamualaikum.

Photobucket
Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan follow. Jemput ambik freebies yang tak seberapa ni :D Tempek lah dekat mana-mana yang anda suka ya!






Lagi satu, kepada kawan-kawan yang nak doodle trade, boleh inform kat ruangan komen >.< Saya terlupa siapa yang mintak trade hari itu. Maap,maap T^T







38 comments:

  1. Wahh . cute lahh doodle nanad . anway , nak doodle trade dengan nanad jugakk . tapi , doodle balqis simple je :3

    ReplyDelete
  2. kalau dudel lukis2 pakai pensil boleh trade in??haha

    ReplyDelete
  3. sy mmg xdek bakat nk draw2 doodle ni nanad :(

    ReplyDelete
  4. siap boleh kelip3 mata lagi. aucch! hehe.

    ReplyDelete
  5. cik reen ambik freebies tu...
    cik reen tepek kat sinie =>http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/freebies-untuk-semua-daripada-nanad.html
    Maceh...=)

    ReplyDelete
  6. sis nanad, saya dah download adobe phtoshop, lpas tu ?

    ReplyDelete
  7. awok..sy blogwalking...tetiba nampak pic profile kt blog org tu amik doodle yang awk bg..huk...kalau diorg amik x special la..huk...doodle awk semua org nak amik...sbr jela...doodle tu mata gerak2..comel laaa

    ReplyDelete
  8. chumelnyer saayangg :)..saya x reti nk lukis dudel..cmner nk tukar? :(

    ReplyDelete
  9. fara tgh blaja bt doodle
    kalo da reti
    nak dudl trade taw
    hehe :D

    ReplyDelete
  10. nak ambk..nak ambk.. org kate rezeki jgn di tolak :P *muke xtaw malu nie*

    ReplyDelete
  11. comelnya. kan best kalau dapat satu. hehehehehe

    ReplyDelete
  12. wah...camne nk bg mata die kelip2...?

    ReplyDelete
  13. jom nanad! buat doodle trade kikiki.


    p/s: bunbun blaja buat doodle dari nanad la hehe


    http://muqarrabeen.blogspot.com/2011/08/dari-mana-bunbun-belajar-buat-doodle-oh.html
    thnx nanad buat tutorial aritu ;)

    ReplyDelete
  14. Wah.. mata doodle mengoda. kelip2.
    cik Nanad.. Sila lihat

    http://thinkart-feza.blogspot.com/2011/08/trade-1.html

    ReplyDelete
  15. @budakampung heh..boleh,janji lukis dgn ikhlas ;)

    ReplyDelete
  16. @Ajiera ajiera right click dekat icon PS lepas tu click run as administrator..

    ReplyDelete
  17. @merahitujambu iyeke..hmm..kena letak watermark besar2 ni..

    ReplyDelete
  18. @EYFAalias laarh..ambiklah yang kat atas tu ^_^

    ReplyDelete
  19. @Luna Chempaka jom luna :D saya adore dgn doodle awak~

    ReplyDelete
  20. @bunbun jom bunbun ;) wahhh~terharunyaa :') thanks ^^

    ReplyDelete
  21. @feza ngehngehngeh..sedang mengorat awak ;) wee~terjah laju2..

    ReplyDelete
  22. SIS NANAD, I LOVE YOUU :)
    THANKS , DAH BOLEH DAH, HEHE
    NNTY SAYA BUATKAN DOODLE UTUK CIK NANAD YEEEEEE :)

    ReplyDelete