Tuesday, August 2, 2011

Dear Nanad, ... [CLOSED]

Assalamualaikum.


Memandangkan tak lama lagi nak raya =.=" ehee..taktak.. Memandangkan bulan puasa dah bermula, banyak hal yang perlu diberesin tambahan pula bulan september ni saya dah nak mula belajar balik. (ayat sungguh tertib bukan?oh,well) Bila fikir-fikir balik memang banyak sangat benda nak settle bulan ni.


So, saya telah percepatkan tarikh tutup Giveaway FREE Doodles ni sebab takut tak terbuat di kemudian hari memandangkan saya akan sangat-sangat sibuk seminggu akan datang. Memandangkan minggu ini saya free, maka saya decide untuk settlekan doodles pemenang minggu ini jugak ^^ Tapi kalau tak sempat maybe akan tunda ke minggu depan T^T Maaf yeee~


Terima Kasih tak terhingga pada yang sudi join :D Gembira sangat ni ^_^ Kalau boleh memang nak lukiskan doodle untuk anda-anda semua tapi apakan daya, Mama dah mula bising bila tengok saya asyik mengadap laptop T^T Ampun ibu!~ So, dengan rasminya, 'Dear Nanad, Nak Doodle FREE' is..

Jangan sedih-sedih T^T Banyak lagi doodler di luar sana tengah offer doodle for FREE :Dp/s : Saya dah jumpa 5 pemenang bertuah ;D Tunggu di entry akan datang!~4 comments: