Wednesday, August 10, 2011

Doodle Trade With Cik Feza

Assalamualaikum.


Pagi-pagi sudah tersengih sorang-sorang sebab teruja dapat doodle trade dari seorang blogger/doodler yang tersangatlah merendah diri ;) Boleh beliau kata doodle ni tak lawa???




Anyonyo..comelnyaaaa~(sambil tangan buat LOVE jugak)~Macam anime kan? Sangat rasa nak cubit >.< Warna favourite pulak tu :D


Dear Cik Feza,
Doodle kamu super COMELS ok..First time singgah belog kamu saya sudah terpikat dengan doodles kamu ;D Kawan-kawan, jom terjah belog beliau :D


Sila menjelesi saya sebab saya dapat DUA doodle dari Cik Feza oo~ ;D (lompat-lompat)





Anyonyonyo..cutenyaaaa~ >.< tak tau yang mana satu nak letak as profile picture facebook ;D Doodle Cik Feza on the way ^_^


p/s : Dear kawan-kawan yang nak doodle trade, boleh tak kiranya kawan-kawan lukis dulu then paste url di ruangan komen ^_^ Maaf ya, hari ni tak sempat berdoodle sebab Mem Besar perlukan perkhidmatan T^T huhu




20 comments:

  1. hye dear...cutenya doodle tu n nice blog!!..suke laa doodle tu..mcm ne nak wat ea??hihi...btw,i follow u..=)


    http://www.pinkyfairyland.blogspot.com
    http;//www.ayu-suhada-ladiestuff.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nanad, buatkan untuk kite boleh? :)

    ReplyDelete
  3. comel kot sume doodle nie. nini akan usahakan buat satu doodle ni ;)

    ReplyDelete
  4. comey lah. nak jugak doodle stu heeee :P

    ReplyDelete
  5. chantek..sgt2 chantek.... *jelez* :(

    ReplyDelete
  6. hehe..nanad telah di tag disini..

    http://dilamin.blogspot.com/2011/08/cikgu-fad-datang-nak-duit-raya.html

    ReplyDelete
  7. nak doodle trade!

    http://cakceebo23.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. jemput join :)
    http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

    ReplyDelete