Thursday, August 4, 2011

Sibuk Buat Kuih Raya =.="

Assalamualaikum.


Sedang berblogwalking dengan penuh gaya di malam hari sebentar tadi. Dengan tak semena-mena terjumpa benda yang comel inih! :O (nganga mulut luas-luas lekaih)




Anyoyoyoyoyo..comeymeynyeeeewww ;) Bertambah-tambah comey sebab ia kaler PINK!!! Btw, saya terjumpa doodle comeymey itu di SINI :D Alahai adik manis ;) mau ke mana naik kereta merah tu? ;D Comel lah doodle kamu tu ;) Kena ajar nanad lukis kereta lepas nih! :D ngehngehngeh~


Maaf ye tertunggu-tunggu T^T. Tengah ontheway ni tiba-tiba ada roadblock sebentar. Mem besar (Mama) memerlukan perkhidmatan saya sebagai bibik sepenuh masa di rumah untuk melaksanakan 'tender' Mama yang terbaru. Ya, tak lain tak bukan, PROJEK MEGA TEMPAHAN BERBALANG-BALANG KUIH RAYA!



Untuk melaksanakan 'tender' ini dengan jayanya memang memerlukan keimanan dan kejujuran serta komitmen yang tak berbelah bahagi. Nak tanya sat, kalau bau kuih raya yang fresh keluar from the oven dalam-dalam tak batal posa kan? Kan? Kankan? KAN!!?? :O Please say TAK BATAL. T^T



p/s : sabaq naa~ ;D sat ja lagi nii..







25 comments:

  1. BATAL ! hahaha(saja dengki nanad dapat bau fresh fresh)

    nanti ulpoad la kuih raya yg nanad buat . ambik tengok jadilaa >.<

    ReplyDelete
  2. dear nanad,sy nak art-trade la..kalau sudi ^_^

    ReplyDelete
  3. bestnyaa buat kuih rayaa. tak pernah buat lg :(

    ReplyDelete
  4. sabar.dugaan tu..hehehe..amik bau eh..xmoh2..hee

    ReplyDelete
  5. berapa kuih raya nak buat tahun ni?

    ReplyDelete
  6. nak tempah biskut raye boleh?hehe..

    ReplyDelete
  7. buat contest n hadiah kuih raya..hehe...

    ReplyDelete
  8. tgugat iman kan bile puasa buat sekut raya..hehhe

    ReplyDelete
  9. bak biskut raya sebalang!! uhuhu...

    ReplyDelete
  10. @zty
    ahah..nanti kak nad upload naa ;D nak kasi zty tambah2 jeles :P

    ReplyDelete
  11. @ Mel Amalina dear mel amalina, of course saya sudi!! :D

    ReplyDelete
  12. @Monster Siti alolo..meh sini nanad ajarkan meh ;D

    ReplyDelete
  13. @merahitujambu dugaan yang sangat berat kan =.=" huhu..ok2 tak bau dah lepas ni ;)

    ReplyDelete
  14. @::FAIZ FARISH:: owyeah!~ sangat best dapat bau sahaja T^T

    ReplyDelete
  15. @kaizen ha'ah la makruh =.=" macam mana ni..huhu

    ReplyDelete
  16. @saya cello191 ahah..takut tak ada orang nak join pulak nanti T^T

    ReplyDelete
  17. @cik Dil sangat2 tergugat T^T huhu..sabor je laa..

    ReplyDelete
  18. @GaRy™ kena bayar tol dulu ;D ngehngeh

    ReplyDelete