Monday, August 8, 2011

Koleksi Doodles Yang Menyeramkan =.="

Assalamualaikum.





Huduh nak arwah kan T^T Inilah doodles permulaan waktu mula-mula berjinak dengan Adobe Photoshop. Pernah putus asa sambil mengelap hingus di pipi tika dah fedup tak reti-reti aplikasi adobe yang tak mesra alam tu T^T Siapa nak doodle FREE kat atas? :D ngehngehngeh~


36 comments:

  1. suke yg no 3 tu. comel la. nak request satu boleh? hihi

    ReplyDelete
  2. sume kaler pink
    suka2 walaupun seram..hehe

    ReplyDelete
  3. heheh, yang first tu memang scary tapi yang lain okay je. :P

    ReplyDelete
  4. *salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..

    ReplyDelete
  5. hee..akak pun ada gak koleksi doodle mengerikan...haha...

    ReplyDelete
  6. tak seram sangat lah.. cumill jugak... cuma ada yang agak pelik2 sikit.. heeee

    ReplyDelete
  7. hahaha! comel ape??

    cik nanad, singgah komen boleh??heheh
    http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/08/first-doodle-by-budak-kampung.html

    ReplyDelete
  8. hehe...

    doodle ketiga n keempat tu comel..ehhehe

    ReplyDelete
  9. @Aimifiqa tapi num 3 tu mcm telur ayam pakai tudung =.=" huhu..request tak open lagi laa yang..nanti ye ;)

    ReplyDelete
  10. @Lea IsNaw! eheh..pencinta PINK yang tegar :D seramm kann..huhu

    ReplyDelete
  11. @CheQ PP JoY hoh..nantilah sy buat yg elok sikit buat freebies ;)

    ReplyDelete
  12. @Amy Syaquena terima kasih amy sudi singgah ^_^ salam kenal~

    ReplyDelete
  13. @Tengku Puteri tapi akak punya mesti tetap nampak cute kan ;)

    ReplyDelete
  14. tang gigi tu yang mahal tuh :P

    ReplyDelete
  15. nice la... dah banyak improve kalau banding ngan yang skarang ni.. keep it up!! (^_<)

    ReplyDelete
  16. yg first tu betul seram, tp bukan seram huduh, reaksi muka dia seram. kalau nanad buat komik hantu, boleh guna doodle first tu. hikhik >,< anyway semua cantikkk :)

    ReplyDelete
  17. hihi chomell je la nanad . nak yg seremmm . ekeke ;pp

    ReplyDelete
  18. weewit..nad wat doodle guna photoscap ke?

    ReplyDelete
  19. hehehehe lebih kurg macam doodle yg kite try buat kat photoshop smlm.jadi, cuma artwork masih kasar.masih tak reti nak edit layer by layer masa nak letak background utk baju dan tudung doodle.


    suka sgt2 sggh sini tgk doodle.comel je sis buat...mmg kreatif!

    ReplyDelete
  20. aaaa...comelnye..dlu pena blaja nak lukis doodle gne adobe..tp xreti2 jugak..tension..last2 xbuat langsung..hahaa

    ReplyDelete
  21. x reti lgsung doodles. paint pon failed.

    ReplyDelete
  22. Anyonyonyo comel gila sume pink!
    Rase cam nak rembat satu je tepek dlm blog! hehehh

    Keep doodling ;)

    ReplyDelete