Thursday, August 18, 2011

Kacak Luar, Kacak Dalam, Kacak Dengar Sini~

Assalamualaikum.


Tiba-tiba terasa geli dengan tajuk entry sendiri =.=" Whoah~ Cepat betul masa berlalu! Sedar tak sedar kita dah puasa 18 hari, maknanya lagi 12 hari nak raya oo~ Masih tak puas bersama Ramadhan, mengapa cepat sangat Syawal nak menjelma? T^T


Bila nak dekat raya, bermakna makin dekat hari pendaftaran masuk U. T^T Bermakna makin kurang waktu untuk bermanja dengan Mem Besar serta keluarga. Bermakna dah tak boleh bersenang-lenang goyang kaki macam sekarang. Bermakna tak boleh spend time buat doodle lagi. T^T OH NO!~


Dengan dukacita,
Photobucket


Semua yang berkaitan doodle Nanad seperti tempahan, doodle trade, free request, etc telah ditutup dengan syahdunya T^T. Terima Kasih buat yang sudi menempah baru-baru ini dan sebelum ini. InsyaAllah Nanad akan siapkan A.S.A.P. Kalau boleh sebelum raya nak settlekan semua. Doodle Trade pun, terima kasih buat yang sudi trade doodle comel-comel dengan Nanad ^^ Nanad tengah struggle menyiapkan semuanya T^T somebody pleaseeee assist me~


Mem Besar dan suaminya.. =.= .. Ok, agak kuanghajo di situ. Mem Besar serta Boss Besar dah banyak kali sound, suruh prepare segala mak nenek borang-borang serta barang-barang untuk 'berpindah' ke alam U bulan sembilan ni. Asyik tangguh-tangguh, kan dah kena marah. T^T


Agak terkujat dan serba salah bila mana masih ada lagi yang submit entry karangan GA 'Dear Nanad' tempoh hari. Janganlah begitu sayang oii~ GA itu sudah expired lah sayang.. Nanti-nanti InsyaAllah Nanad buat GA lagi, baru join ok? ;D


p/s : Selamat Berbuka ^_^




41 comments:

  1. eh nanad masuk u mana nnti? hehe :D

    ReplyDelete
  2. Tajuk entri ngn entri tu kaitannye mcm mne?

    MissCt k0npius lg ni.. :)

    ReplyDelete
  3. Erk, da phm.. S0h dgr sbb ad pengumuman.. Hahaha... *Lmbat t0l na phm..

    ReplyDelete
  4. mesti eksaited nak masuk alam u kan..hehe..gudluck dear :D

    ReplyDelete
  5. wahahha...doodle yang cntik n tertarik dah d tutup...harap maklom semua...hehe

    selamat berbuka yer...;-)

    ReplyDelete
  6. nanad dah macam makcik jahit baju pon ade, sibuk kemain, heheh. sampai kena tutup tempahan :P


    hehe gurau gurau jee. jangan amek hati tau!

    ReplyDelete
  7. nanad masuk u mner??? good luck k... nt update lh cter sal nanad kt u... :)

    i will miss u :)

    ReplyDelete
  8. oo.. nanad masuk U bulan 9 ni jgk ke.. same la ngan abyan.. ^^

    betul ni dah x boleh goyang2 kaki depan lappy lg T_T

    ReplyDelete
  9. alaa tak sempat nak order..huhu anyway, selamat memasuki alam U..all the best :D

    ReplyDelete
  10. alaa sedeynya dah closed
    ape2 pon,,gud luck awakkkk

    ReplyDelete
  11. selamat menempuhi alam u...alam penuh magik...hehehe..

    ReplyDelete
  12. selamat masuk U.. syiok oo masuk U..heehe

    ReplyDelete
  13. wah.. pndainya awk nie guna benda nie. :)

    btw, saya dah tukar url blog taw?
    nie url baru, http://bellafik.blogspot.com
    jgn lupa dtg. :)

    ReplyDelete
  14. waaa...dh nak masuk u ye

    best2..kekekekeke

    ReplyDelete
  15. selamat menempuh alam U. rajin rajin belajar jangan asyik be-doodle je. haip besak nih.

    ReplyDelete
  16. alolololo
    dah tutup ke? urm...nak doodle =_=

    ReplyDelete
  17. @Syahirah Suhaili excited+tamau pegi..huhu..thankyou :D

    ReplyDelete
  18. @aimi adilah ehe ;)thankyou aimi,will miss u too >.<

    ReplyDelete
  19. @abyan khairi wahh..sep sikit ^^ kankann..sedih T^T

    ReplyDelete
  20. @ice lemon tea nanti dia open balik..tapi tak tau bila =.= huhu..maceh2 >.<

    ReplyDelete
  21. @Tengku Puteri wahh..bersemangat pulak jadinya >.< trimas sis ^^

    ReplyDelete
  22. @liya alia weee~ tak sabar ;D terimakasih ^^

    ReplyDelete
  23. @tehaeh,jgn lah begitu..nanti insyaAllah nanad open balik ^^

    ReplyDelete
  24. dear nanad, masuk uvwkyz ye, canggih nama u tu.hehe.. moga ramai kacak2 disana nnti.hek2

    ReplyDelete