Thursday, August 25, 2011

Love Is In The Air~


Apabila nama kekasih hati dipertaruhkan

Aku patut terima hakikat yang aku dan dia memang tidak berjodoh :'(
Esok nak mintak clash ah!



Tiba-tiba...



No worries Ryan baby, i lebb u beri the stronghold <3




p/s : Elleh, macam korang tak pernah main benda alah ni dulu-dulu :P


32 comments:

  1. sllau gem mcm ni xleh percaya sebab slalu berubah2.. saba jela~

    ReplyDelete
  2. dulu mase blaja2 dulu..slalu wt ni... tieha ngn name pkwe dulu... slalu 99%... last2 kawen ngn org laen..hahahha... mmg xleh pkai....

    ReplyDelete
  3. zaman kanak2 dulu slalu kira camni, tapi manual punya..haha

    ReplyDelete
  4. HAHAHA...boleh pulak..sah2 menipu nie..tak caye.tak caye.haha ;p

    ReplyDelete
  5. AHHAHAHAHA. menda ni mengarut oh :P nak try test dengan nama Faizal Tahir la. mana tahu ada jodoh kan. ehehe

    ReplyDelete
  6. hehhe.. main main2 gak benda nie..

    ReplyDelete
  7. hihihihi ade la jugak tp peratus2 ni kira sndri aje pakai cross2 nama tuu

    ReplyDelete
  8. pernah juga...hehe..

    sekarang jarang dah...lama lak xcalculate...ehheh

    ReplyDelete
  9. 42 je?

    cube lagi..hehehe

    jgn percaya sgt mende tu kan kan

    psss..nape di-sensored kan nama tu

    ReplyDelete
  10. wah siap boleh calculate LOVE gitu ^^

    hehe,,btw bru join contest photo editing,,nanad ada sponsor doodle,

    untunglah lau menang..hehe

    ReplyDelete
  11. e’eh ade janggut . tak geli ke? haha

    ReplyDelete
  12. hahahah..bek bercinta nan ryan ajelah..hahha

    ReplyDelete
  13. dulu selalu gak maen,skang da x coz xde bf dah.hehe

    ReplyDelete
  14. hahaha.. aiyoooo.. cian bf mu.. kuang3..

    ReplyDelete
  15. ehh siapa ryan gosling? HAHAHA #seriustakkenal =3

    ReplyDelete
  16. ahahaha..lawok jee laa awok ni tau...

    ReplyDelete
  17. hahahah..nampak benor menipunye~ :p

    ReplyDelete
  18. hahah pernah la nanad!


    lepas tu frust sorang sorang depan laptop sebab nama kte dengan crush tu tak berapa ngam. hahah.


    siap main kira manually pon ada, tapi dah lupa cemana.

    ReplyDelete
  19. hamboyyyy kemainnnnn.

    psttt, follow sini ya :)

    ReplyDelete
  20. Haha..dulu mse sk0la rndh slalu buat...bila percent tinggi,happy gile..pdhl mgarut je sume tu.. B-)

    ReplyDelete
  21. hahaha...dulu2...selalu jugak buat bnde nie...

    ReplyDelete
  22. cik ungu dengan orlando bloom.

    100%.


    demm..




    malu lah camnie...

    ReplyDelete
  23. sumpah aku tak penah main.


    HHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  24. KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

    ReplyDelete
  25. korang xberjodoh.sila terima kenyataan.hi3 :P

    ReplyDelete
  26. hihihi.. sronok gak bende tuh...

    ReplyDelete
  27. haha..bia betol 0??? da buat banyak kali? mestila penah..haha..

    ReplyDelete