Friday, August 12, 2011

HemoHemoHemo~ XD

Assalamualaikum.


Sedang bermonyok-monyok sebab ketensionan yang melanda, bukak-bukak je blogspot, tiba-tiba kesengihan pulak yang melanda ;D (ok,loghat apa ni? =.=")






*TADAAAAAAAAA*




Dear Budak Kampung, saya speechless =.= huhu. Izinkan saya bertanya, berapa lamakah masa yang anda ambil untuk menyiapkan masterpiece ini? Kekaguman sungguh saya rasanya ini :D Sampai pun dah ayat tunggang langgang ini =.=" Paling suka part bibir dan hidung lukisan itu >.< Sudikah kiranya budak kampung mengambil saya sebagai anak murid untuk mempelajari cara-cara melukis hidung? Al-maklumlah...errr...=.=" hehe


Bertambah kagum bilamana hasil lukisan kat atas ni dicipta oleh seorang lelaki :O Whoaahhh~ Syabash bete >.< Memang sangat cantik! Terima Kasih jugak sudi sain otograf kat lukisan tu ^_^ Lepas ni nak jual! Hehe..taklah ;D nak print+framekan..(lepas tu jual) ngehngehngeh~


Terima Kasih banyak jugak buat kawan-kawan semua yang sudi trade doodles anda yang superb cute tu dengan saya ^_^ Wajib tersengih-sengih tiap kali tengok doodles anda tau ;D Nanti bila saya free, saya open doodle trade lagi hokeh ;)



27 comments:

  1. nanad oh nanad, doodle utk awk dah siap.. ada dua.. satu vrsi lukis dkt pc..
    http://4.bp.blogspot.com/-BjjExsI6p1c/TkU0cE2dhxI/AAAAAAAABZs/5a6bD4FAlec/s1600/doodletrade.png

    satu lagi vrsi lukis dgn tgn
    http://1.bp.blogspot.com/-BiMPbNbAm-g/TkU0N0CGPnI/AAAAAAAABZo/JDbMOHXA6bY/s1600/nanad.png

    harap nanad suka ;) sebenarnye taktau nak bagi nanad yg mana satu, jd amek la dua dua tu, oke

    ReplyDelete
  2. pergghh..cukup kreatif !!!!
    nk belajar jugak !

    ReplyDelete
  3. haha..gua pon dah tersengih sampai ke telinga dah ni baca entry cik nanad..gua gembira kalau cik nanad suka.. :D

    cheyhh..masterpiece??huahuahua..gua lukis dalam 10minit kot..dan shading n kaler pulak mungkin 15minit..(gua x reti kaler2 ni so banyak kali sapu)haha

    ReplyDelete
  4. special hadiah ramadhan nanad dapat. hehee

    ReplyDelete
  5. perghhh, lelaki tu yg lukiss..
    untung Nanad =DDD

    ReplyDelete
  6. peeehh,, cantik betol..
    teruja ngok..

    jom ngok, Header baru lagi.. Hehehe

    ReplyDelete
  7. @adrinaqamarina kalau dapat duit raya pun best jugak ;D

    ReplyDelete
  8. wahwahwah nanad . fofulerr sekarang yaa . aihh jeles ni . hihi

    ReplyDelete