Tuesday, July 19, 2011

Three Request Done!


Assalamualaikum.


First of all, nak mintak manyak-manyak sorry kepada mereka-mereka yang terlewat sedikit untuk comment/request dekat entry sebelum ni. InsyaAllah, next week saya akan open request lagi ^_^ maybe more than three!


So, ini dia first comment/request!




Tadaa~ Nampak macam muka budak-budak tak? Silakan ambil doodle ini dan buat hak milik sendiri ^_^ Sorry jika anda tidak berkenan. Ini saja yang saya mampu ;) huhu





Ini pula second comment/request!




Tadaa~ Rambut doodle ni ala-ala rambut sis marya hana sikit. Silakan ambil doodle ini dan buat hak milik sendiri ^_^ Sorry jika anda tidak berkenan. Ini saja yang saya mampu ;) hehe





Untuk third request ini, saya proceed kepada comment keenam yang ada perkataan nak. Sebab, kalau tak ada perkataan nak, saya consider dia tak nak. Hehe, boleh tak macam tu?




Tadaa~ Hope doodle ni menepati request anda. Silakan ambil doodle ini dan buat hak milik sendiri ^_^ Sorry jika anda tidak berkenan. Ini saja yang saya mampu ;) hoho





Tiba-tiba termood baik and rajin nak buatkan doodle request daripada pengomen yang keempat dan kelima ^_^ Doodle anda on the way ;D




21 comments:

  1. alaaaa....nama kite takder

    hukhukhuk~~nanges

    sila tolong pujuk..

    ReplyDelete
  2. wah santeknya semua.
    cik ezy tuh pantas ye. hihihi

    ReplyDelete
  3. thanks!!! ngam ngan yang gary nak!! thanks a lot!! XD

    ReplyDelete
  4. fuhhh comlnyeeeeeeeeeeeee~
    tenkiu yunk!!
    cik ezy amek ye..
    =)

    ReplyDelete
  5. sya pn nak.. yg muslimah punya..^^

    ReplyDelete
  6. yayyyyyyyyy!!
    baru nak buat kecewa sebab terlambat.
    HAHAHA..

    like like like. :)

    ReplyDelete
  7. nk jugak...pakai tudung...*buat muka tak tahu malu..=p

    ReplyDelete
  8. siyes comelll sgt ! kalau doodle kepala tomato reti tak ? ngehehe ;p

    *err xde prkataan nak plak ;p

    ReplyDelete
  9. wah..jelesnya...semua shomeyl2!

    t rajen2 buat lah lagi yer..hehe..nak jugak:)

    ReplyDelete
  10. alamak. terlambat :( teringin gakkkk.waaaaaaaaaaaaaaaa

    bila nak buka request lagi? nak satu T__T

    ReplyDelete
  11. huwaaaaaaaaa! nanak jugak.. boleyy? hik3

    ReplyDelete
  12. erkk nak jugakk~~
    huu

    comel gle!
    XD

    ReplyDelete
  13. kmk mok juak doodle!! polah kedak tok juak .. pls2.. hihihi..

    ReplyDelete
  14. hai nanad. thanks a lot. sis pengomen kedua eh.. =)

    http://yayahana.blogspot.com/2011/07/aku-menang-motor-erk-bukan-motor-lah.html

    ReplyDelete
  15. waaa...doodle free...ieka try buat tp ianya kelihatan menakutkan =,=!
    nak jugak..hee^^

    ReplyDelete
  16. pehh jeles..kte nak jugak doodle comel cemni=(

    ReplyDelete
  17. comel2 je semuanya! ;)
    elie memang fail bab2 buat doodle ni!
    T_T

    ReplyDelete