Tuesday, July 26, 2011

Jangan Mentertawakan Header Baru Saya =.="

Assalamualaikum.




One word, CACAT kan???



Ngaaaa~ Macam mana boleh terlupa nak lukis hidung nii (TAT) Comel tak tudung raya? Apa? Tak comel? Ok..fine =.=" huuu~


p/s : satu kiss untuk anda setiap kali view Belog ni ;) Eleh, suka lah tu :P



64 comments:

  1. chomel lh walaupon x idung =) beli kt ner tudung rye 2 =))

    ReplyDelete
  2. ok aku try tak gelak.. um... huakakakaka... sory tak berjaya

    ReplyDelete
  3. ade hidung ke ??? hehe omey omey nyeeee ^^ suke tgk org buat doodle. comel sgtttt :)

    ReplyDelete
  4. One word, CANTIK! mengancam gitu bibir....heeee

    ReplyDelete
  5. hehe..lupa pulak yer...btw comey je..:)

    ReplyDelete
  6. comel apa header baru awk... leh la wat satu utk bella. hehee.. :)

    ReplyDelete
  7. tudung cantik dah. tapi kenapa muka macam takut ja? hehehe..

    amboi mulut dia, merah makngah! :D

    ReplyDelete
  8. comel lh header ni..part mata tu lawa sgt..

    ReplyDelete
  9. ahahah..camne nak bernafas ni nanad??btw,cute la!!suke3..:)

    ReplyDelete
  10. chumelnyer syg..buat sndr ker??nk 1 boleh??hehe =p

    ReplyDelete
  11. alololo... cumil gila header tuh.. kalau tak cakap takde hidong tak perasan pon tadi.. heee

    ReplyDelete
  12. haha, comel whaaat tanpe hidung (:

    ReplyDelete
  13. BUATKAN TUK SAYA DODDLE TU...COMEL SGT..SUKA SGT...CANTIK JE HEADER AWK..SERIUS X TIPU..

    ReplyDelete
  14. comel ape... bibir merah tuuuuuuuuuu... hehehhehee... kita x pandai nak lukis idung... selalu biar je doodle xde idung..

    ReplyDelete
  15. mule2 beeha gelak sbb xde hdung..tp ttp comel..kemas ..x mmpu nk buat mcm ni..

    ReplyDelete
  16. lawa2..
    haha
    walaupon xde idong ttp comel..

    ReplyDelete
  17. eahh , smart lah header awak . cantek apew . ;)

    ReplyDelete
  18. comel3

    buatkan utk saya satu nanad..

    pliz3...hehe

    ReplyDelete
  19. @aimi adilah gahah..kecacatan terserlah disitu T^T beli tudung kat pakcik google je ;D

    ReplyDelete
  20. @sharifahzakiah huu..part hidung terlupa =.=" ehe..trimas ^_^

    ReplyDelete
  21. @dylli teruja sebab cik dylli melawat belog picisan ni ;) mmuah!~

    ReplyDelete
  22. @::Princess Keymah:: beliau sedang cuba memukau tuh..ce pandang lama2 ;D ehe

    ReplyDelete
  23. @Nina Deng. kat jalan tar xda lagi tu :P ehe

    ReplyDelete
  24. @farraitula kan..tgh dok pikir la nih..huhu..aww~maceh2 ^_^

    ReplyDelete
  25. @Atiqah Wadiah ;D aww~ trimas ^_^ xtido malam dok membeleknya..huhu..betul ke nak satu? ;D

    ReplyDelete
  26. @liya alia iyeke? cis, menyesal cakap..ngehngehngeh ;D

    ReplyDelete
  27. @syaimz ahah..kesian beliau tercacat sedikit =.="

    ReplyDelete
  28. @merahitujambu aww~ awak nak doodle yg macam mana? ;D

    ReplyDelete
  29. @misz myzahuhu..kita pun xpandai lukis hidung =.=" huhu

    ReplyDelete
  30. @Beeha B. ahah..kelakar kan xda hidung =.=" ihi, aww!~thanks beeha ^_^

    ReplyDelete
  31. @JIJI YU ehe..header kita lebih kurang la..kan? ;D

    ReplyDelete
  32. @Lea IsNaw! cik lea nak doodle macam mana? ;D

    ReplyDelete
  33. oh blh ek beli dkt cik google???
    =) lau nk temaph bnyk2 doodle kne byr x??? 1 doodle bpe rngt ye??? =)

    ReplyDelete
  34. xnampak cacat pada kartun kalu xde hidung.. cantek tudung..

    ReplyDelete
  35. eh, shentik lah tudung tu...siyes

    ReplyDelete
  36. blog picisan? you are my doodly sifuuu.. HAHAHA.. :)

    ReplyDelete
  37. @EYFAalias ;D ehe..maceh2..mmuah!~ satu kiss untuk anda :D

    ReplyDelete
  38. @cik hani ngehngeh..tapi kesian ia xleh bernafas =.=" ahah..

    ReplyDelete
  39. @dylli oh tidak lah sampai begitu T^T doodle sy pun tidak seberapa meh kalau nak dibandingkan dgn doodle2 yg lg superb di luar sana :)

    ReplyDelete
  40. @ILA HonEyBuNNy meh sini header nak kasi kiss, mmuah!~ ;D

    ReplyDelete
  41. sumpah comel!buatkan saya 1 boleh?heheh

    ReplyDelete
  42. ok jer tu...

    *sy x reti langsung nk buat....

    latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban-or-Disaster

    ReplyDelete