Thursday, July 28, 2011

Doodle Request for Clara :D

Assalamualaikum.






Pertama sekali nak mintak maap kat Cik adik Clara sebab tak follow betul-betul request yang direquest. Ayoyo, manyak mintak maap T^T Terlupa nak lukis tshirt. Mula-mula sebelum start lukis dah baca dah comment Clara kat bawah ni.





Entah mengapa terlebih syok sendiri tersilap tang sweater dan tshirt. Cik adik Clara kata tak ada sweater yang tak apa, tapi tersalah faham terbuat tak ada tshirt pula. Dah save semua baru perasan. Harap bisa dimaapkan. And lagi satu, harap Cik adik Clara tidak kisah dengan hood yang sedikit mencacatkan doodle tu T^T.



p/s : soalan cepumas=kalau anda berniat nak tempah doodle saya, agak-agak anda nak bayar berapa? ;) cuma mintak pandangan, belum terasa nak jual lagi.hehe.





15 comments:

  1. comey comey comey..
    nak satu..ngeh3..

    5 ringgit ke bawah..
    murah or mahal??

    ReplyDelete
  2. heyyy.. nanad tanya, mesti la orang suggest harga murah2 ja. hehehe.. lagipun, only kamu yang tau susah mana nak buat doodle. so, harga dia, nanad ja yang tau.

    AND YES, payah gila nak buat okay. (untuk orang yang guna adobe hanya untuk TRANSPARENT kan BG macam saya)

    HAHAHA..

    ReplyDelete
  3. alang2 belum wat tempahan,

    buatkan 1 buleh? hiks

    ReplyDelete
  4. comelnyee..rase nak j 1 doodle yg pkai tudung 2...:)

    ReplyDelete
  5. okey , doodle tu mmg cute ;)
    saya nak jugaa :)

    ReplyDelete
  6. okey , doodle tu mmg cute ;)
    saya nak satuu ! Thee :D

    ReplyDelete
  7. selalu paling murah tengok diorang jual ialah 15, paling mahal ialah 30.

    tapi doodles awak comel! terpaku tengok header!



    teringin sangat nak tapi sebabkan jauh susah la nak buat bayaran~ :)


    keep u a good work babe~ :)

    ReplyDelete
  8. rm 5 sudah memadai klau nak rm sepuluh ringgit tu cube wat yang mcm kak amar buat .....

    ReplyDelete
  9. JGN LAA MAHAL2...HEHEHE..BTW DOODLE AWK NI MEMANG TERBAIK...

    ReplyDelete
  10. wahh syoknya dpt hadiah doodle hehe
    sy nk jgk tp dh close kan dear?
    takpa2 hehe

    ReplyDelete
  11. thnx.. okeyh cantiklah tu akq..

    nnt CR amek.. skrg tgh dlm proses nak tukar header.. nak gne dodle tu.. hehe

    urmm.. agak2 berape?

    urm..

    Rm 5.. kowt..

    ReplyDelete