Sunday, July 24, 2011

Kepada 15 Pengomen Yang Terawal Semalam (Doodle Request)

Assalamualaikum.



I'm sorry about the title =.=" Entah kenapa tiba-tiba ketiadaan perkataan pula tengah hari ni. Terlalu excited barangkali. Huhu. Ok, merujuk entry semalam, saya open for 5 earliest commentars tapi entah kenapa mood baik saya muncul untuk menambah bilangan commentars kepada 15! Hoyeah! Hoyeah! ;D


Saya pun tak sabar nak lukis doodles untuk awak semua tapi kan tapi kan.. Hmm.. Otak tengah kosong ni, tak tau nak lukis apa. So, why not anda-anda pengomen yang terlist di bawah ini tulis di ruangan komen ciri-ciri doodle yang anda nak. Okay?








Excited sebab tak sangka ramai yang request and suka. Hehe. Sampai comment yang tak ada perkataan nak pun saya accept ;) Maybe akan open more request lepas ni ;D





Menambah keterujaan bila Doodlelicious yang sememangnya doodler yang superb nak buat doodle trade :D Hoyeah! Hoyeah! Nak! Nak! Hehe..



18 comments:

  1. alaa..sya pn nak.. tak sempat laa??
    nak..nak.. nak..

    ReplyDelete
  2. budak nama umie ade gak ke? gangster bebeno!!

    ReplyDelete
  3. Clara nak doodle mcm >>

    1. Bertudung

    2. pakai baju t-shirt dan luar sweater. *takde sweater pown takpe.*

    3. Warna kulit macam yang akq sllu buat.

    ReplyDelete
  4. ala...dh terlepas.

    nak jugak! =(

    ReplyDelete
  5. @cik akma ehe..jangan lah begitu..nanti sy open request lagi okeh? :)

    ReplyDelete
  6. @Umie Artoqiemie hoho..budak gangster nak doodle yang macam mana? ;)

    ReplyDelete
  7. @Lea IsNaw! nanti saya open request lagi okay :)

    ReplyDelete
  8. yeay,walo xsempat....dapat jgk..hehe....thanks nanad!:)

    xkesah nad nak wat cmna pun...nk ada warna pink n purple:) kalo dia pegang tedy bear pun ok jgk..hehe...

    ReplyDelete
  9. eh xsangke tercalon upe ny... ahaha.... no 1 pulak 2.. malu2 ^_^

    nak cm ner ek.... 1 time ni... :)

    ermmm wat yang simple2 je lh... xksa cm ner pun... bju dy nk waner itam putih... hihihi blh x?? rupe tgi pendek xksa...

    tqvm....i like.... :)

    ReplyDelete
  10. doodle;

    pkai tudung;

    ngn tshirt taw..TQ a million. :D

    ReplyDelete
  11. kite nak yg :

    -comel

    -pakai tudung

    -pakai baju kurung.


    then ikotla kekreatifan nanad ;)


    thankss in advance nanad <3

    ReplyDelete
  12. yeayy ;)

    nak bertudung,,tak kesah la pakai dress ke or jeans,,asal ranggi ;D
    thanks babe

    ReplyDelete
  13. oyeaah ! ryn pown dpt laa. .
    so, ryn na doodle girl yg b'tudung. .
    most important, colour purple yurp =)
    hehe. . and kasii cun2 cket. .
    thnx nanad . .

    ReplyDelete
  14. saya nak :
    1. comel
    2. mata bulat
    3. pakai tshirt merah
    4. jeans hitam.

    :)

    ReplyDelete
  15. ala hani xtau lak psl ni sb bru je dtg blog ni..bz..hehe..kiranya hani trsenaraila kan utk wat prmintaan doodle lg?ke da kira trlambat? :(

    kalu xtrlambat..andai nk wat doodle utk ahni..hani nak cmni..

    pkai shawl
    tshirt ungu
    pkai jeans
    cardigan hitam..hehe :))
    tu pun kalu blhla..kalu xleh xpa..wat je cmne.. :))

    ReplyDelete
  16. sori for late respons..sy nak comel2, pakai tudung, pakai half cardigan tp x yah zip sweater tue..mknanya npk lar baju bhgian dalam

    ReplyDelete