Sunday, July 17, 2011

Bluepenart Yang Super Awesome!


Assalamualaikum.



katy perry


Sedang berpeleseran di Youtube lepas tu terjumpa sorang youtubers+artist yang superduper COOL!~ Bluepenart. Jom tengok tanpa mengerdipkan mata ;D















Real kan? Beliau just guna ball pen blue/black untuk buat outline, shadow dan sebagainya. Susah tuu~ Biasanya artist melukis potret guna pen 2B,3B,HB and macam-macam B lagi lah. Tapi beliau guna PEN! No padam-padam meh~ I'm impressed :)



Saya reti lukis guna adobe ja. Tu pun still cacat nak arwah T^T

13 comments:

  1. die lukis cantik, awak lukis comel :)

    ReplyDelete
  2. nis guna paint dgn illustrator je
    tak pandai lukis cmni
    hmm
    :'(

    ReplyDelete
  3. wuih... kalau la gary dapat lukis macam dorang ni... mantap!!!

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau kau buat kan aku doodle satu..

    AHAHHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  5. wah hebatnya dia lukis... hehe sy follow cni... meh dtg blog sy kalau ske follow la :)

    ReplyDelete
  6. comel jee..lukis la karton sy...sy pon guna adobe..hentam je..=p

    ReplyDelete
  7. saya tangan bangku..x reti tulis..

    ReplyDelete