Thursday, July 7, 2011

Once Upon A Time [Part 1]

HE :
ME :



Sebenarnya I was like... =.=" whythehellicopter KUMAN yang harus dipilih dalam hal ini T^T Tapi tak lama lepas tu dia explain, kenapa kuman sebab...........eh, lupa. Mana boleh cerita kat sini :P Nanti ramai orang tahu dah tak Romantik dah. Hehe ;D






18 comments:

  1. ehehee.. sweet jep..
    waaa... cantek header.. pandai lukis dodle ^^

    ReplyDelete
  2. alololo comeynya katun tu.
    heee ;)

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHA..
    kuman?
    okay whatttttttt..
    banyak dan everywhere!
    HAHAHAHA..

    cute gilos post ngan doodle. ^_^

    ReplyDelete
  4. because ianya ada di mana2. hohoho

    ReplyDelete
  5. sebab kuman tak dikira . mcam tu la nilai cinta ! choiii ! jiwang :P

    ReplyDelete
  6. @ishiko gahah..header cikai lah itu T^T sobs

    ReplyDelete
  7. @J.Syazwana tidak secomel kartun anda lah dear ;D

    ReplyDelete
  8. @dylli banyak dan everywhere..hmm..sounds good :P heheh

    ReplyDelete
  9. hahaha alaaa kenapa kuman? bagitau lah. mana tau boleh share dgn partner kita pulak ke kan XP

    ReplyDelete
  10. @.m y z. hehe..kene bayar 2hinggit.. :P

    ReplyDelete