Tuesday, July 12, 2011

Mood Sudah Kembali~Hoyeah~

Assalamualaikum



Sejak dua tiga minggu ni mood berblogging dah merajuk melarikan diri jauh-jauh dari aku. Nak update pun tak tahu nak update apa. Padahal banyak je benda boleh diupdate. Nak blogwalking pun rasa malas sangat tak tau kenapa. Kenapa?





Tiba-tiba hari ni macam semangat nak update entry walaupun entry tak berisi langsung and nak pergi blogwalking sampil mencicirkan komen di mana-mana. JOM!


Esok hari terakhir kelas belajar memandu and hari Khamis ada test JPJ. Ada sedikit goyang di sini. T^T Wish me berjaya LULUS ye kawan-kawan ku sayang!~


Hari Jumaat ni pulak keputusan UPU untuk lepasan matrik/STPM keluar. Ayoyoyo~ Goyang terlebih di sini dah berpeluh-peluh dah ni =.=" Semoga aku dapat course yang aku idam-idamkan tu, Amin!


p/s:Nak pergi menyerbu belog-belog kome sekarang!!~ XD

25 comments:

  1. good luck ye!! i.Allah bole lulus..

    ReplyDelete
  2. hehe. teingat zaman2 sy amik lesen dulu. menangis2 takut. haha. :)

    ReplyDelete
  3. hah! samalah kite haritu pon. nak bw malas gilaa. hehe jgn lupa singgah belog KMJ jugak ye nanad ;) oh good luck test JPJ, senang je. hikhik kite pon sdg tunggu upu lepasan diploma/setaraf ni >,<

    ReplyDelete
  4. selamat berBW, untuk lesen test tu, good luck, jadilah pemandu yang berhemah. dan untuk upu tu, good luck juga. solat hajat dan mintak supaya apa yang dihajati dimakbulkan ALLAH. amin. :)

    ReplyDelete
  5. hey there. bw. :) kind of a cute blog here. :) followed yours. FMB. :)

    ReplyDelete
  6. @Namee Roslan sy sedang mengalaminya sekarang T^T huuu~ ada tips tak?heh

    ReplyDelete
  7. @Monster Siti always singgah maa ;D hehe..terima kasih ^_^ gudluck jugak ntok result jumaat ni :)

    ReplyDelete
  8. @KAMIHIDUP will do ;D terima kasih banyak-banyak ye! ^_^

    ReplyDelete
  9. @EYFAalias ^_^ thanks! tapi masih comot =.=" huhu

    ReplyDelete
  10. gudluck untuk rsult upu..huhu..kte sme2 tkut..^o^

    ReplyDelete
  11. ha tu la..mekasih la sudi terjah blog aish td.. ahaks

    ReplyDelete
  12. jom blogwalking sesama :)

    btw gdluck for ut JPJ test .. jgn gabra taw :) buat muke comel sntiasa ..

    ReplyDelete
  13. @tiQ =) hoho..yeke..gudluck ntuk awak jugak ^_^

    ReplyDelete
  14. cp dtg cni:) tlg komen en3 nih bole?http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/contest-saya-bertudung-dan-saya-sangat.html thnx!:)

    ReplyDelete
  15. hohoho... welcome back!! ngeeee~ XD

    ReplyDelete