Sunday, June 19, 2011

Saya Budak Baru Belajar...ehehehe

Homaigod :O Aku macam tak percaya! Tadi..tadi..tadi aku bukak google translate semata-mata nak tau macam mana ejaan 'jealous'. Translate from malay, cemburu maka keluar lah jealous. Sekali lagi, HOMAIGOD! :O Apa dah jadi ni? Apa dah jadi dengan kepala hotak aku ni? Inilah akibatnya bila dua bulan cuti. Homaigod :O ada lagi dua bulan la pulak tu! Macam mana ni? Macam mana ni? Nanti tak pasal-pasal lagi dua bulan otak aku dah jadi macam otak Patrick :O Haiyoyo~


Rasa sangat 'syurga' duduk di rumah sahaja sambil memanjai perut sambil menghabiskan masa berjam-jam dalam bilik menghadap laptop scrolling tumblr di samping melatih diri melukis doodle sehingga blog terabai. Oh, I'm Sorry Belog :( Nampaknya, saya dah jumpa pengganti awak.............................eh, tak ada lah, gurau ja ;D


Rasa ketagih lah bila dah start buat doodle ni. Walaupun aku lukis maha cacat, tapi tak kira, nak lukis jugak. Aku banyak refer kepada tumblr sebab dekat tumblr banyak GILERR blog doodle sampai tak larat nak follow dah. Doodles dalam tu serious MAHA cute GILOS. Aku dah download adobe photoshop cs5, konon nak prektis doodle yang lagi cun tapi hampeh, tak reti guna =.=" Masih cuba menggodek-godek apa yang patut. Sekarang ni, I'll stick with paint sai tool yang mesra alam ;)

p/s : tadi waktu blogwalking, aku hampir terjatuh kerusi sebab terkejut view satu blog ni yang ada autoplay lagu rock berhantu. err..lagu dalam belog saya tak autoplay kan? hehe..saja nak make sure ;D



44 comments:

  1. one word : comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
    ;)

    ReplyDelete
  2. takde pun lagu autoplay! btw, doodle tu comel sangat! :)

    ReplyDelete
  3. hi,,comel doodles awak.. tau x pe..kalau nak letak lagu tu biar lah yg sedap telinga denga..ini lagu rock..sakit jantung dtg..lg2 klau yg x ad pause

    ReplyDelete
  4. comel lahh doddle awak ?
    eyh ,
    betul ke eja cam tuhh .
    hehe :)

    : MRS LAT :)

    ReplyDelete
  5. dah biasa english kadang2 susah cr perkataan melayu dia. hehe


    lawa nyer doodle ko
    kalau sudi lukis doodle untuk aku lak

    ReplyDelete
  6. comel! heee..

    and yeah, fyi lagu kamu tak autoplay. confirmed! :)

    ReplyDelete
  7. budak kechik... comel2...

    p/s: jgn lupa singgah...

    http://lainsangat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. cantik aihhh doodle tu,meaw jugak tak reti lukih -.-

    ReplyDelete
  9. haha nak try gak donlot paint sai tool tu. huakaka

    ReplyDelete
  10. erk cs5 ? makin ggi cs tu makin susah kot. hee. i pun mlas nak guna cs5 . sbb mcm payah je. so gune cs3 je. waa, dodole comel sgt . hee

    ReplyDelete
  11. paint sai tool tu mmg beshh!!
    sukaaa gile gune mende alah tu klau buat doodle..
    terbaekk wokk! :P

    ReplyDelete
  12. KAMI pun selalu guna GT, maklumlah english tak power, wahaa.

    ReplyDelete
  13. hihi doodle awak comel comel. urgh geram.

    ReplyDelete
  14. huhu.. jumpa hobi baru ye.. comel gilak doodle tu.. wuwuu.. xreti nk lukis..

    pergh 4bulan cuti... sila pergi jumpa semua org.. ruggiii...

    ReplyDelete
  15. kalo duduk rumah mmg cam tuh... otak cam tepu.. :P

    ReplyDelete
  16. nadhirah : one word --> :D
    eh,jap,word ke tu?

    ReplyDelete
  17. Aida Farzana Nana : betul kann..amat malang bagi mereka yg ada sakit jantung *tetibe

    ReplyDelete
  18. mr pot n mrs lat : pon boleh saja ;D hehe, trimas!

    ReplyDelete
  19. Roza Ami Nanomiya : ceq segan laa..ceq lukis cacat -.-

    ReplyDelete
  20. dylli : trimas! jom saya belanja roti canai sekarang jugak!

    ReplyDelete
  21. meaw : saya x reti lukih jugak =.="

    ReplyDelete
  22. bunbun : jom! mesti cikbunbun lukis lagi ohsem ;D

    ReplyDelete
  23. HAZIRAH SULAIMAN : itula kan..abg sy yg suggest download cs5 trus..soh dia aja, dia boleh plak soh cari sendiri tutorial kat youtube..hampes =.="

    ReplyDelete
  24. syufaa : terbaik! hoyeah ;D

    ReplyDelete
  25. adwafarahin : x comel la doodle ituh T^T

    ReplyDelete
  26. KAMIHIDUP : eheh..gt sgt berjasa kan.

    ReplyDelete
  27. sueRAFE : T^T jgnlah perli..huhu..trimas ;D

    ReplyDelete
  28. Cik Ezy : T^T jgnlah perli jugak..hehe..trimas jugak ;D

    ReplyDelete
  29. ishiko : hoho..sedang merancang nih ;D

    ReplyDelete
  30. Siti Mashitah Saidin : kann..nasib baik ada blogspot..boleh improve reading skills..huhu

    ReplyDelete
  31. nanaddddddddd! comelnyaaaaa dodelllll nie! wanie nak gak lar camnieeeeeee. huhuhuuu

    ReplyDelete
  32. skrg ni mmg musim org lukis doodle ye? hehe.. :)

    ReplyDelete
  33. @Kikio kikiooooooooo..xcomel lorrhhhh T^T

    ReplyDelete
  34. @Heidi Shafiq iyela kot..dapat release tension..tp kdg2 btambah tension pon ada jugak..huhu

    ReplyDelete
  35. sanagt cantikk !!

    haha . terkejut dgr lgu rock hantu ?
    eish . missh tak dpt bygkan mcmne if missh yg terkena .

    ReplyDelete
  36. uih..comelnya..pandai la awk buat =)

    ReplyDelete
  37. Comel, nak jugak !
    **pstt...ingat kita lagi tak ??(kwn skolah dlu)

    ReplyDelete
  38. haha btol2 terkejut dgr ade blog pasang lagu tetiber bunyi drum..haih..lawa doodle! =)

    ReplyDelete