Friday, June 17, 2011

Panda Yang Super Annoying But Comel


Boringlaaaa. Nora Elena dah habis T^T. Macam tak berapa best je ending dia. Dalam novel bukan ke si Yvone gedik tu mati. Mengapa dia tak mati? Mengapa? Tiba-tiba terminat dengan Inspektor Amir. Dalam novel tak banyak sangat pun watak Inspektor Amir. Alahaiiii. Kami mahu Nora Elena 2!!! *tetibe


Tadi melepak di belog Amirah, terjumpa satu video ni. Mai tengok sat...






Saya tau anda sedang ketawa sekarang. Saya pun tak dapat tahan nak gelak tiap kali tengok video ni. Thanks Amirah, baru tau pasal video ni di belog anda. Sumpah annoying giler panda tu + kejam sekali...tapi...ia cute...macam panda kat bawah ni...



Aarrgghh~!!! Kau jangan nak comel sangat la panda!




31 comments:

  1. sumpah annoying panda tu..hahah siapa2 janganlah kata TAK kat panda tu..hahah comel!

    ReplyDelete
  2. ade mcm kungfu panda tak?hehe

    ReplyDelete
  3. hahahadoyy. sumpah lawak gila la panda tu!

    ReplyDelete
  4. hahaa cik nanad, video panda annoying tu dah lama ada ler. hikhik >,< aa tp panda mmg sangat comel kan, macam Po masa kekecik tuh. asek gelak je kite tengok citer dia. sumpah klaka gilaa :D

    ReplyDelete
  5. alamak, kiutnyeeeeeeeeeeeeee :D aww awwwww. comel templete baru :D

    ReplyDelete
  6. Shurazirah Sukhur : gahah..nasib baik kat malaysia x da panda XD

    ReplyDelete
  7. al_hakim : kungfu panda yang antagonis..huhu

    ReplyDelete
  8. sugar2 kapas strawberry : comel gilerr~

    ReplyDelete
  9. adwafarahin : tersangat annoying..rasa nak peluk pun ada..erkk

    ReplyDelete
  10. yaya_flanella : panda yang gangsta

    ReplyDelete
  11. Dee Chicuita : yaka? alahaii..ceq baru tauu..huhu

    ReplyDelete
  12. alyaclumsy :weee~ maceh maceh :D

    ReplyDelete
  13. hehe... kiut pulak sii panda tu

    ReplyDelete
  14. hahaha!! comel gile panda tu..
    tibe2 tingat kungfu panda..
    xtgk lg yg no 2..huhu..

    ReplyDelete
  15. camne u buat doodle tu?
    ajar me plspls? :)

    ReplyDelete
  16. sangat comel masa dia baby kan ^^

    ReplyDelete
  17. @shopping2u hehe..panda yg mana?atas ke?hoho

    ReplyDelete
  18. @syufaa oh,cepat2 tgk,best gilos oo..

    ReplyDelete
  19. @Cik Cempaka heh..dah besar pun still comel ;D

    ReplyDelete
  20. comell!!!! tak tahan tengok.. hahaha

    ReplyDelete