Sunday, June 5, 2011

Ada Ke That Kind Of Gentleman?

Disebabkan terlampau boring sebab petang-petang JumaatSabtuAhad tak ada Nora Elena, aku menghabiskan masa dok stalk twitter 'Seth Tan'. Salah satu tweet beliau buat aku..aku..tsk



Hmm.. Betul lah. Kadang-kadang kita orang perempuan ni terlalu banyak sangat berangan. Sebab kita terlalu mudah terpengaruh. Terpengaruh dengan novel, drama, movie, etc.




Hakikatnya kita semua tau, yang itu semua lakonan semata-mata. Lelaki macam Seth Tan mahupun Noah (The Notebook) memang tak wujud. Kan? *sigh~





12 comments:

  1. yup..betul tu..ada ke lelaki macam seth tan tu dalam dunia ni..kalau ada,memang besar rahmatla untuk perempuan tu..:D

    ReplyDelete
  2. sorry lama tak singah sini...bz skit... take care

    ReplyDelete
  3. suka tgk nora elena..best !
    mmg susah nak jumpa llki macam seth tu..kalau jumpa pun mmg beruntung gila lah ^^

    ReplyDelete
  4. ada laki cam seth tan tuh..cuma kita belum ketemui..:)..kalau dapat suami cam tuh..fuhhh bahagia sangat tuh..:)

    ReplyDelete
  5. damn!
    NOAH........
    memang suwit kot!
    HAHAHAHA..

    ReplyDelete
  6. ha ah khayalan semata-mata~huhuhhu

    ReplyDelete
  7. so true.takde guys yang baik macam mereka :C

    but if you're lucky enough mesti dapat punyaaaa :)

    ReplyDelete
  8. peh even aron pon wonder if watak tu wujud? holiao

    ReplyDelete
  9. Ada kot..

    tapi 1 dalam berjuta la. hehe

    ReplyDelete
  10. jom para gadis, kita cari 'lelaki itu' sampai ketemu ;D

    ReplyDelete
  11. kalau jumpa kita ikat dia . muahaha !

    ReplyDelete