Monday, June 13, 2011

Doodle Lagi



Owyeah~percubaan membuat doodle kali yang keempat. Ye, tidak dapat dinafikan kecacatan yang begitu menyerlah. Nak-nak tang kening dengan bahu tu. Apa dia? COMEL? *tutup mulut kemalu-maluan* Tau dah ;) heheh. Abaikan aurat yang begitu terdedah, ish ish ish. Saja nak try buat doodle berkemban baru lepas mandi. Heheh *kening-kening*



Tak dapat nak tahan gelak tengok match kelantan dengan terengganu waktu daudsu tertanduk gol sendiri hari tu. Bhahaha..! Opss! Sorry. Kekurangan sopan di situ. Tapi...bhahahah..! ;D Tak apa la, tahun depan cuba lagi deh :D gomo kelate! Tapi tak tak tak kot, rasanya tahun depan Selangor pegang balik kot ;D



So, semalam tamatlah sudah AF dan musim-musimnya. Baguslah, kan? Harap astro dah tak buat apa-apa program nyanyi-nyanyi lagi dah lepas ni. Bukan apa, dah muak lah. Sekarang ni musim artis-artis berhijrah dan berdakwah. Bob Lokman, Sham Kamikaze, Al-Mawlid and ramai lagi. Sejuk je mata tengok depa. Moga lebih ramai artis yang nak berhijrah lepas ni. Bila turn artis perempuan pulak ek?

30 comments:

  1. nk try wat doodle! hehehe..

    ReplyDelete
  2. err..macam pondan pon ada..hehehe..nice try! :) jgn marah

    ReplyDelete
  3. phewww tak kisahlah cacat ke apa . lagi power dr sy punya doodle yang mcm penyu . tskkkk daah mals nak buat doodle . susah .huhu

    BLOG BUDAK SEPARA MATANG
    tiger berak dalam rumah

    ReplyDelete
  4. KAMIHIDUP : ahah..jgn tenung lama-lama..bahaya ;D

    ReplyDelete
  5. Aimi dan Pakcik Hashim : nama beliau saripah.

    ReplyDelete
  6. Anisa Hang Tuah : oh tidak..yg lukis ia lg comel..erkk =.=" heheh tq ;D

    ReplyDelete
  7. ◕‿◕Syasya◕‿◕ : hoho..boleh jee ;D nak ambik saripah pon boleh ;)

    ReplyDelete
  8. UNA budak BAEQ : huhu..agak tension jugak la nak wat nate ni..but it's fun ;D

    ReplyDelete
  9. sugar2 kapas strawberry : hahah..macam mana sis tau dia pondan?? ehe

    ReplyDelete
  10. har har. kelakar pun ada !
    match kelantan dgn ganu tuu tak tengok pun, sbb malam tu ada event kat tmpat tv. haihhh =="
    al mawlid tu cool kan ?

    ReplyDelete
  11. nfdeeda_zubir : oyeah, al-mawlid tersangatlah cool :D

    ReplyDelete
  12. argghhh !

    tak penah suka AF .

    tapi suka zahid :)

    ReplyDelete
  13. chomei peee!
    suke tgk doodle2 neyh

    ReplyDelete
  14. comel je..sya tak reti pun buat benda nie :)

    ReplyDelete
  15. auny aizie : suka zahid jugak :D tapi di manakah beliau sekarang? =.="

    ReplyDelete
  16. SYAFIQAHSALEH : saya pun x reti maa..=.=..ni main hentam kromo ja..huhu

    ReplyDelete
  17. wahida idris & shafmechy & Shurazirah Sukhur & HaNa Hani & aleen aiden :

    tq! hoyeah :D ni yang nak lukis lagi ni ;)

    ReplyDelete
  18. boleh buat untuk syufa pulak!!
    nak free.. :P

    ReplyDelete
  19. @syufaa alamak, malu nak buat sebab doodle sy kecacatan =.="

    ReplyDelete
  20. @hans0 hoho..gomo selangor pon boleh ;)

    ReplyDelete