Friday, February 24, 2012

Seminggu Sudah :D



Assalamualaikum.


Alhamdulillah :) Seminggu sudah berada di Perlis. Perlis sekarang tengah musim panas. Sangat-sangat PANAS! Tambah-tambah sekarang tengah musim para pesawah bakar rumput padi. Tapi kadang-kadang petang-petang hujan ^_^ NIKMAT~


Minggu pertama sudah dah start lecture. Minggu ni saja dah habis satu topic untuk tiga subjek =,=" Dan favourite subjek untuk sem ni adalah.........



ANATOMY & PHYSIOLOGY




Semangat betul siap dah start buat mind map tampal kat dinding depan meja study..err..tapi tu bukan mind map kan? =,=" siap kena ejek dengan rumet sebab tampal gambar 'lucah' depan meja study...apakah? T.T




Tak sama betul dengan yang original =,="



Sem ni kena banyak makan kismis sebab kebanyakan subjek perlukan daya ingatan yang tinggi untuk proses menghafal T.T Nampaknya proses mengupdate belog akan dijalankan sebanyak seminggu sekali sahaja lepas ni:(




Dalam seminggu tu sempat jugak siapkan satu order logo untuk satu blogshop yang menjual cupcake yang yummy-yummy and comel-comel belaka ^_^ Boleh terjah Blog Moma HomeBakery Online atau fanpage beliau dekat SINI :D



13 comments:

  1. yepp..akui perlis memang panas la ni..
    pakcik2 tengah bakar jerami..
    sis study kat unimap ke?? ;)

    ReplyDelete
  2. omooo..comelnya logo tu..seriyes cantik ! :D

    ReplyDelete
  3. ganbatte ye nanad ! fighting ! =)

    ReplyDelete
  4. Cantik logo tu Nanad ;))

    VERY COOL!!

    Anyway, baguslah ada mood nak study! KEEP IT UP!!! :D

    ReplyDelete
  5. tajuk entry kita lebih kurang je. btw saya dah seminggu pun sbb kat kedah last sekolah hari khamis. :)

    ReplyDelete
  6. anatomy n fisio?killer subject tuh..apa2 pon..gud luck ye :)

    ReplyDelete
  7. all da besh yaa at new place
    same2 lar kiter
    da smakin bz nge esymen
    xlmew lg exam lak
    pepun moge dipermudahkan segalanya
    :D

    ReplyDelete
  8. kt sini pon panas memanjang~berasap!

    agak lucah gambar tu~kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. dear, amek biologi ke..sy pon minat sgt fisiologi animal dulu, especially human lah

    ^__^ selamat berjaya

    ReplyDelete
  10. Haha.. Gmbar 'lucah' =P

    Btw, Kedah pun sangat sangat panas =(
    And logo tu tersangat comel...

    ReplyDelete
  11. hehe. selamat belajar dan berjaya dear :)

    ReplyDelete
  12. Salam,
    Belajar rajin-rajin..
    Gambar2 'hot' macam tu mudah nak ingat time exam :)

    ReplyDelete