Wednesday, February 8, 2012

Say NO To Valentine's Day



Assalamualaikum.




'Valentine's Day??? Apa tuu???'

;D




31 comments:

  1. ujah sambut birthday jew, bukan valentine. sob3

    ReplyDelete
  2. ye! say no to valentine;s day..hehe

    p/s; comels doodles tu. hihi

    ReplyDelete
  3. ntah.. apa itu? say no to velentine!!

    ReplyDelete
  4. say yes to my besday..hehe..=)

    ReplyDelete
  5. say yes to my besday..hehe..=)

    ReplyDelete
  6. xpenah sambut pun dan tak akan sambut benda2 yg tak mendatanglkan faedah.. SAY NO TO VALENTINE DAY

    ReplyDelete
  7. kita hari hariii sayang. tak main la valentine2 ye dok hehehe

    ReplyDelete
  8. katakan tidak pada Valentine's day! ;)

    ReplyDelete
  9. apakah itu valentime's day ? :) hewhew

    SOKONG ! Katakan TIDAK kepada Valentime's Day . :) berkasih sayang perlu ada tarikh tertentu ? lepas Valentime tuh berperang ? gitu ? ==" feww ~ setiap hari kasih sayang wajib disemai dalam diri masing2 . sayang dan cintakan kepada allah , nabi , dan semua makhluk allah :)

    ReplyDelete
  10. yeayyy!! nanad kempen no valentines day..sokong2 :)

    ReplyDelete
  11. Terdapat pelbagai sumber yang berbeza menceritakan tentang asal-usul Hari Valentine. Yang nyata, tidak ada satu pun yang memberi kebaikan kepada Islam. Sedarkah kita, salah satu sebab kewujudan Hari Valentine ini adalah kerana kejatuhan kerajaan Islam Sepanyol pada tarikh tersebut. Manakala orang yang menjadi dalang kepada kekalahan itu adalah paderi Kristian, Saint Valentine. Lalu, 14 Februari 1492 di namakan Hari Valentine dan dianggap sebagai hari kasih sayang kerana Islam dianggap sebagai agama yang zalim. Bukankah dengan menyambutnya kita sendiri menghina Islam yang suci? Kejinya jika begitu!

    ReplyDelete
  12. I agree!
    Even million of times we say NO to Valentine...but still many muslims still celebrate it :'(

    ReplyDelete
  13. @Mahfuzah yeah~ betul tu >.< bila besday mahfuzah? jom kita sambut ramai2 ^_^

    ReplyDelete
  14. @♥ p a a n i ♥ YEAH! say NO NO NO! >.< heyp, doodle paani lagi comelss tau ^_^

    ReplyDelete
  15. @syahirooAhmad kann..saya pun tak tau :P hehe.. say NO!

    ReplyDelete
  16. @Cik TeN10 alahai..cutenya cikten senyum ;)))

    ReplyDelete
  17. @Princess Nusy OHYES! >.< when is your birthday? :D

    ReplyDelete
  18. @untoldhistory kankankann..tiap hari sayanggg ^_^ mcm iklan fair&lovely tu >.< hihi

    ReplyDelete
  19. @Cik Chokie sangat betul :') terimakasih cik chokie ^_^

    ReplyDelete
  20. @::WafaIrdina:: hmm..betul tu..rata2 yang menyambut valentine ni tak tau pasal sejarah ni..terima kasih atas perkongsian ini wafa ^_^

    ReplyDelete
  21. valentine buat pe..
    dok umah tgk muvie lagi best
    :)

    ReplyDelete