Wednesday, February 15, 2012

Chokie-Chokie Sudah Habis Bro T^T



Assalamualaikum.



Hari ni dah 15hb Februari rupanya. Lagi dua hari dah 18hb Februari. Dah kena balik ke penjara T.T Minggu depan dah 20hb Februari, dah start kelas T.T Kesimpulannya, ayuh kembali ke normal life sebagai seorang student yang duduk berjauhan dengan keluarga tercinta. (pfft..Perlis je pun =,=")




"Tak! Tak! Tak sedih pun! Cheeeeese~" =,="




Cuba menahan kesedihan dengan kegembiraan tapi ternyata enggak buleh! (tetiba terkeluar sinetron) Mungkin selepas ni belog ni akan kembali bersawang dan ditumbuhi lalang2 liar akibat tidak diupdate. T.T




41 comments:

  1. haihhh..lebih kurang sama la nasib kita nanad T_T

    ReplyDelete
  2. Selamat belajar!!! Me as well akan start belaja balik. iskkk...

    ReplyDelete
  3. perjuangan harus diselesaikan.. sy hampir setengah tahun xbalik jmpa family.. ok aja.. fighting ! =)

    ReplyDelete
  4. haha betul2 ada gambar lalang & sawang tu ekekee

    ReplyDelete
  5. eehe,

    cumel doodle tuh lwpon nanges.
    aumm

    ReplyDelete
  6. wah blog nanad dh brubah....

    selamat kembali ke sekolah =)

    ReplyDelete
  7. nikmatilah life sbg student..ecececce..hihi.memahami kerana saya jua seorang student

    ReplyDelete
  8. tak sedih..tak sedih tapi dalam hati tu?

    ReplyDelete
  9. comelnyee..
    selamat kembali ke kuliah.. hehee :)
    kite da lame abes cuti..

    ReplyDelete
  10. elok elok duk dlm penjara nanti
    kekekeke

    ReplyDelete
  11. alahai, siannye dia.

    meh bg saye gantikan, saye tak penah ke Perlis ni. *konon.

    ReplyDelete
  12. hwaa!! sama la mie..tapi mie balik lambar sikit 19 feb =)) ngee..tapi nanad ok la perlis...mie sarawak...=( cuti sem baru boleh balik =(

    ReplyDelete
  13. ala2..cianyaa dia dh kena belajar dh.belajar rajin2 ok

    ReplyDelete
  14. jangan la sedih..
    lepas ni kena tekad dalam diri nak belajar sungguh2 lak :)

    ReplyDelete
  15. all the best in your new sem..jangan sedih2.hee

    ReplyDelete
  16. Saya pon dah nak habis cuti T____T
    Wuu tak suka. Dah sedap duduk rumah :3

    ReplyDelete
  17. comelnya doodle tu..:)
    belajar elok2 eh..:)

    ReplyDelete
  18. tue la perasaan bie dok jauh kan.. bile da kat umah, mls je nak balik hostel.. same to me :)

    ReplyDelete
  19. @biela bell isk..isk.. T.T sedih kann biela..huhu

    ReplyDelete
  20. @Mardhiyyah Ridzuan huhu..sama lah kita ;) selamat belajar juga mar ^_^

    ReplyDelete
  21. @Cik TeN10 wahh..cikten memang power lah XD huuu..malu pulak dgn cik ten..
    orait ^_^ aja fight!

    ReplyDelete
  22. @padin heheh..ada jugak yang nampak ;D

    ReplyDelete
  23. @sugar2 kapas strawberry huhu..betul tu..nanti dah habis belajar sibuk nak rindu pulak kan..hihi..

    ReplyDelete
  24. @Azzah dalam hati dah banjir dah T.T sobs..sobs..

    ReplyDelete
  25. @Hanim Irsyad wahh..yeke..timekasih ^_^ selamat belajar ;D

    ReplyDelete
  26. @Anis Adila Aris okayh :D tengah semangat waja nihh ^_^

    ReplyDelete
  27. wah balik penjara? dlu kami pn rasa cmnih jugak, he. skrg tidak lagi :D

    ReplyDelete
  28. hihi igt an nama cik chokie tadi . hee #pasan jap .

    xpe la kak . demi kebaikan akak . akak da tahun ke bape skunk ni ? :)

    ReplyDelete