Sunday, May 22, 2011

'L' untuk 'Lombok'

Setelah 8+3 jam ceramah yang menyeksakan dan 2+3+3 jam amali yang menyentapkan , aku berjaya dapatkan ini...



Hoyeah!~:D


Banyak kali jugak kena marah dengan cikgu memandu sebab asyik lupa step nak turun bukit T.T

Terketaq-ketaq kaki waktu first time cikgu suruh drive on the road, tapi tak boleh dinafikan, rasa seronok dan gelabah tu tetap ada.

Wish me luck untuk dapatkan 'P' untuk 'Pontianak' pulak ;D

29 comments:

  1. good luck! jadilah pemandu yang berhemah. :)

    ReplyDelete
  2. Aimi dan Pakcik Hashim : ahah,kereta mainan boleh lah..huhu

    Anisa Hang Tuah : hoyeah ;D terimakasih!~

    ReplyDelete
  3. naik bukit tu mmg payah T_______T
    tapi bila test tang parking yg failed. =="
    ouh gudluck !

    ReplyDelete
  4. KAMIHIDUP : terimakasih :) semestinya pemandu yang berhemah ;D

    nfdeeda_zubir : betul2, masih fail nak balance claj dengan minyak..huhu..parking memang susah gilos =.="

    ReplyDelete
  5. heh. senang ja. HAHAHA.. kalau dapat cikgu lelaki yang muda, LAGI SENANG. LOL. :P

    ReplyDelete
  6. hohoo. goodluck! :) nad ambil kat syahbandar eh? dgn faizul? :p

    ReplyDelete
  7. dylli : wahah..betul..tapi kebanyakan cikgu kat situ kertu-kertu belaka =.="

    ReplyDelete
  8. lepas nie nk nek kete ngan nanad la
    buley kan? *wink2
    hehe

    ReplyDelete
  9. admin : thankyou amira :) ambik kat metro ;)

    adwafarahin : hoho..bole2..tapi make sure pakai helmet noo ;)

    ReplyDelete
  10. nanti da boleh merempitss ! hehe

    ReplyDelete
  11. yuyueyuliana : hoho..semestinya ;)

    shafmechy : terimakasih ;D

    ReplyDelete
  12. Teringat saya dulu amik 2x test jpj ni sbb fail parking..haha anyways, good luck utk test P nti..

    ReplyDelete
  13. kalau L untuk Lombok, seharusnya P untuk Portugal

    ReplyDelete
  14. Pehh, ic tak censored lgsung. HAHA. Tahniah2. Lpas ni, hangkut incredible 4$ pi sunway ye. Wakaka~

    ReplyDelete
  15. sugar2 kapas strawberry : mintak2 lulus lah hendaknya..

    azalia hjsalleh : JOM!~ ;D

    melle amir : oyeke..hmm..pontianak la best ;)

    Deary Deng : timekasih2 :) JOM!~ ;D

    ReplyDelete
  16. aku nampak alamat rumah kau di situ. nak datang raya..haha

    ReplyDelete
  17. leh lah bawak gua jalan2 pas nih.

    ReplyDelete
  18. NidzamYatimiRamli : haha..mai laa ;)

    Imran nyambek : jom,cakap je nak pegi mana..wa kol teksi siap2 ;)

    ReplyDelete
  19. Lesen B2 pula bila mahu ambil. Alang-alang ambil je serentak. Hahaha. Minyakkan mahal sekarang. :p

    ReplyDelete
  20. no no no...

    my abah said : L as warning to kereta di belakang,suruh bawak kereta laju2 elak L...

    ReplyDelete