Sunday, May 29, 2011

Kak Iya, Myspace Tu Apa?

Sebagai salah seorang bekas pengguna Myspace yang tegar pada suatu ketika masa dahulu, aku agak terkilan bila adik bongsu aku yang baru darjah 4 tanya aku soalan mencabar sebegitu. Kau sangat rugi wahai adik kerana tidak sempat mengenali Myspace.


Myspace lah tempat Kak Iya release tension tiap-tiap petang bila balik sekolah. Tempat mengumpul beratus riban kawan yang haram tak kenal main add je sebab profile picture diorang KEWWWL~

Myspace lah tempat Kak Iya menterjemahkan kekreatifan Kak Iya dalam bidang interior design melalui layout profile yang pelbagai serta words glitter yang super NICEEE~


Myspace juga tempat Kak Iya upload pictures banyak-banyak lepas tu paksa kawan-kawan SPAM comment banyak-banyak supaya kita boleh bangga dengan bilangan comments yang banyak dalam satu-satu gambar walaupun ia adalah comments yang sama =.="

Adikku sayang, jangan tanya lagi pasal Myspace ye? Kak Iya sangat tertekan sekarang ni. Tadi Kak Iya cuba nak login Myspace dekat 23 kali tapi tak lepas-lepas sebab...PASSWORD DIA KAK IYA TAK HENGATT SUDAAH!


I'M SORRY MYSPACE :"(

23 comments:

  1. hahaha, macam i lah, blek skolah terus online ms, bila dah ada fb, smpy skrang tak penah bkak ms, bila bkak je dah pening, eheh

    ReplyDelete
  2. haha..dah lame tak on9 myspace..but still ingat password lg :D

    ReplyDelete
  3. argh,myspace!!gila lama xlogin..tapi myspace telah berjasa kerana menemukan saya dengan en bf..hee tapi best jugak dulu main myspace..boleh tukar2 layout, comment dengan gambar2,glitter2..kenangan.kenangan..

    p/s:adik awak xcreate acc myspace?:p

    ReplyDelete
  4. betul! zaman ms memang kelakar kalau nak ingat balik. belajar nak coding layout sendiri pulak tu.


    dah lama tak log in, apa khabar la agaknye.

    eh tapi print screen tu best! :P

    ReplyDelete
  5. alyaclumsy : gahah.same la kite.compare ms dgn fb,fb simple n snang guna.tu pasal semua dah lariks ke fb.kesian tom.huhu

    Munirah : whoah :O anda hebat!dah lupa sebab dulu selalu main tukar2 password =.=" padan muka sy

    Shurazirah Sukhur : walaoweh ;O semoga berkekalan!boleh buat lagu ni,'cinta ruang saya' ;D huhu,adik sy kenal facebook sahaja =.="

    adrinaqamarina : haha.betul2.dulu banyak waste time tukar2 layout ja.cian ia.pekata jenguk2 sikit ia..heheh..printscreen jumpa kat tumblr ;)

    ReplyDelete
  6. MYSPACE?
    HAHAHAHA..
    last guna,
    was 3 years ago. -,-

    ReplyDelete
  7. ai still ada myspace akaun

    cuma dah jarang buka

    ReplyDelete
  8. hey awak. thanx follow saya. dah follow awak balik :)

    ReplyDelete
  9. tak suka myspace..

    tak penah suka..

    dan xkan suka..mungkin..

    kehkehkeh...

    sbb nyampah x reti myspace sndiri..

    ReplyDelete
  10. dulu kalau takde bnda alah ni rasa macam tak lengkap.haha.rasa ketinggalan

    ReplyDelete
  11. Aimi dan Pakcik Hashim : agak la..sejak kemunculan facebook n twitter sekarang ni.

    dylli : same goes with me =.="

    Amoi : heh.same la kita.dah tak teringin nak bukak kan ;)

    wahida idris : my pleasure :)

    cik ayin : kann.sekarang gila blog pulak ;) hehe

    missSenget : ehehehe ;D

    sugar2 kapas strawberry : hehe.sekarang benda ni yang ketinggalan dan ditinggalkan ;)

    ReplyDelete
  12. entri ni buat sy rindu mespes ^^_

    mespes la tmpt rmai kwn gile. byk komen. byk skendel. hahaha

    ReplyDelete
  13. rindu pulak dengan myspace , heheh teringat kenangan lamo

    ReplyDelete
  14. ms?? haha.. sme la. dulu pn men 2 jew. pas de fb. ms x tgk langung. pasword pn da lupe.. haha...:):)

    ReplyDelete
  15. i dnt hv ms. smpt fs. wlopon org kate kuno. hahah

    ReplyDelete
  16. kesian myspace .. aku punye pasword sume same =)

    ReplyDelete
  17. myspace , kenal dia tak lama . hahaa . tak aktif seaktif berfesbuk skrg . biasala dulu duk hostel jarang online ;)
    wlauapapun masih terkng zmn myspace .

    ReplyDelete
  18. Puteri : uuu..skandal..i loike ;P

    noorcahaya : kann T.T tsk..

    wunny : gahah~kita serupa =.=

    maCy : fs pun best jugak main dulu2 :D

    deeya : yeke..senangla kalau terlupa..gahah

    unieMARKS : betul3..kenangan indah betul :")

    ReplyDelete
  19. haha . myspace dalam kenangan .
    penah jumpa gay kat situ . haha . lawak ja

    ReplyDelete
  20. skang myspace siyes laen,dh upgrade,tak reti cotton nk gne~hehehehe

    ReplyDelete