Saturday, July 6, 2013

Kembali.


Assalamualaikum.


Alhamdulillah, masih dipinjamkan nafas dari-Nya sehingga ke hari ini. Pejam celik pejam celik, sekejap sungguh rasa, dah nak bertemu kembali dengan bulan yang dinanti-nanti, Ramadhan Al-Mubarak. Rasa macam baru lagi post entry pasal Ramadhan tahun lepas. Sungguh pantes bangat masa berlalu. Nampak tak ketidak-aktifan berblogging di situ -.-


Menjadi seorang pelajar kejuruteraan tahun dua dewasa ini, masa agak tidak mengizinkan diri ini untuk rajin update belog selalu. Apatah lagi mendoodle. Lama jugak dah tak blogwalking. Banyak yang dah terlepas. Tahniah buat rakan bloggers yang dah berkahwin, ramai jugak. Semoga kekal berbahagia hingga ke Jannah hendaknya. :)


Memandangkan cuti semester berlangsung sampai bulan september, tempahan doodle kini dibuka dengan doodle yang berwajah baru sedikit. Maaf buat yang request tempahan doodle sebelum-sebelum ini yang terpaksa nanad tolak. Kekangan masa pada waktu itu agak tidak mengizinkan. Mungkin sekarang sedikit lapang, InsyaAllah. Jomjom deal ;)


Sneak Peek sikit ;)




16 comments:

  1. Allahhuakbar , alhamdulillah makin cantik doodle kak nanad :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar, biasa2 saja cik chokie :D

      Delete
  2. Kreatip...Bila La Nk Pandai Mn Dgn Adobe..Huhu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Selamat Berpuasa jugak puan ezy :D

      Delete
  4. lama betul menghilang kan..welcome back dear..=)

    ReplyDelete
  5. comel sunggoh doodle dia lukis :)

    ReplyDelete
  6. cantik...mata doodle comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tewimekaceh nasuha *kata doodle tersebut* ^_^

      Delete