Thursday, July 25, 2013

Freebies : Muslimah Doodle


Assalamualaikum.


Dah lama rasanya tak bagi freebies. So, tadaa~ jemput right click dan save doodle yang tak seberapa ini yang konon-konon macam nak pi library tapi sebenarnya tak tau lah dia nak pi mana, cuba tanya dia. ehe.

Maap, sempat buat satu warna saja, so Nanad ada sediakan drawing outline doodle yang sama jugak kat sini tapi beg dia dah kena ragut lah pulok -,-" maap ya. So, have fun colouring ^_^ Feel free to share the final result with me ;) ihiks.

P/s : Tempahan ditutup buat sementara waktu. Mungkin selepas raya akan dibuka semula. Selamat beribadah kawan-kawan :)





24 comments:

  1. comel3 :) suke doodle awak ni pkai baju fesyen2 yg sopan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nazirah yang comel ;D hihi

      Delete
  2. yang ni cantik..yang kat header tu pun gwiyomi he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak lea.
      heheh..gwiyomi \(^_^)/

      Delete
  3. Weyhhh kenapa comel sangat ni????? Yang Nanad colour tu laaaagi lawa. Pastel lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak comel sangat pun aih ^_^ hehe..
      terima kasih adila ;)

      Delete
  4. ckj da lama tak buat doodle.. huhu.. jelez tgk nanad punya.. lawa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah, rindu doodle ckj :(
      nanad punya biasa2 aja lah ^_^

      Delete
  5. comel.. gune software ape buat doodle ni ek?


    Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih fiena ^_^
      jangan geram2..ehehe

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih pykaa yang laagi comel ^_^

      Delete
  8. Wahhh sangat comel :D Sekarang makin hari makin cantik doodle kak nanad ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik chokie ^^ x ada lah, doodle nanad biasa2 aja :)

      Delete