Monday, July 2, 2012

Sebarkan Bahagia~



Assalamualaikum.


Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk bernafas :) Sekarang ni Shah Alam Convention Center ada pesta buku, maka tanpa berlengah kami adik-beradik menerjah ke sana untuk memborong apa-apa yang patut. Alhamdulillah, PUAS sebab buku yang dicari-cari selama ni dapat juga kumiliki..hemohemo ;D


[CINTA HIGH CLASS]


Lepas baca novel karya Fatimah Syarha bertajuk 'Seindah Mawar Berduri' & 'Tautan Hati', terus terjatuh cinta dengan tulisan Fatimah Syarha. Terus bukak Youtube download semua ceramah motivasi beliau.





Alahaiii...lembutnyaaa cara beliau menasihati remaja-remaja seperti aku yang hanyut dengan keseronokan duniawi dan dahagakan tazkirah berterusan. Ibarat seorang kakak yang menasihati adiknya. Tengok berulang-ulang kali pun tak pernah rasa bosan.




"AWAS! Jangan dekat! Jika mahu, dapatkan secara terhormat." ayat POWER dari Ustazah Fatimah Syarha yang akan kusemat di dalam hati ini sampai bila-bila, InsyaAllah :')



5 comments:

  1. setuju sangat dengan statement tu.

    ReplyDelete
  2. haha
    ikon remaja !
    sy suka beliau juga!

    ReplyDelete
  3. sdap kata2 beliau tu.. insyallah akn cri kt kdai nti

    ReplyDelete
  4. ayat mantap dan sedap di didengari

    ReplyDelete
  5. Salam kenal, power tapi sopan, thanks for sharing..

    ReplyDelete