Thursday, April 12, 2012

FREEBIES FOR ALL



Assalamualaikum.


Maaf lah, tak sempat nak lukis yang baru -,- sempat tukar warna je. Harap suka freebies yang ala-ala power rangers ni >.< cepat-cepat pilih mana suka dan tekan right click and save terus ;D






39 comments:

  1. boleh ambil ke.. hehe, rasa malu lah pulak >.<

    ReplyDelete
  2. yaAllah , cantiknyaa . nak amek satu boleh ? warna pink . tengs :D

    ReplyDelete
  3. comel la freebis nanad nih...:-)

    ReplyDelete
  4. cantik..k.aini amik pink n purple yeh..dah amik da pun..tq

    ReplyDelete
  5. Aww comey aih. Ceq tak rajin nak lukis2 macam ni, tunggu feel mai. haha!

    ReplyDelete
  6. jelez nyer tgk semuanya comel! buat pakai apa nanad? paint ka adobe?

    ReplyDelete
  7. comelnye.. untglaa reti buat doodle.. hehe

    ReplyDelete
  8. Thanks follow msred... Cute sgt doodle ni... Msred follow je dapat doodle.... Amek satu k... Thanks....

    ReplyDelete
  9. saya amik semua >,< terima kasih ^^

    ReplyDelete
  10. pakai adobe?? ajar2.. teringin sangat mau buat.. sudi tak jadi guru saya? huhu..

    ReplyDelete
  11. @Cik Kay Jue ehe..boleh try tengok tutorial nanad ^_^ harap ia membantu :)

    ReplyDelete
  12. wuwuuu.. deskiriminasi jantina.. haha

    ReplyDelete
  13. emmm.. nk satu bolehhh?? ='(

    ReplyDelete
  14. take one. comel pluss cantik doodle akak. ^^Y arigato :D

    ReplyDelete
  15. akak sori, amik satu.. hehe, ni komen link blog baru takut nnti akak tak dpt bukak :D thanks

    ReplyDelete
  16. saya ambil 2 tau, nak design tempahan blog. :)

    ReplyDelete