Monday, April 9, 2012

Be Yourself Dear ^_^



Assalamualaikum




"Tak perlu meniru siapa-siapa untuk menjadi ohsem kerana dengan menjadi diri anda sendiri, anda sudah cukup ohsem. Percayalah!" :)



19 comments:

  1. setuju !

    nanti boleh la suggest blog inspector. eheh

    ReplyDelete
  2. Yeah! Betul Be yourself,copying is not cool :D

    ReplyDelete
  3. betul 2..kita akan letih jadi org lain...huhu

    ReplyDelete
  4. dulu sy selalu cuba utk jadi org lain..tapi ia sgt memenatkan..huhu..so y n0t jadi diri sndiri je kan..memang sume manusia tu x sempurna..tapi kita masih boleh jd ohsem by being ourselves..kan.kan..heee

    ReplyDelete
  5. yeah!! saya begitu osem bila menjadi diri sendiri...

    (err, puji diri sendiri pulak.. dush!!)

    ReplyDelete
  6. luv it..lama x singgah sini..bussy nya bila dh final year ni..

    comel lips..xreti nak buat camtu..klu buat, msti nmpak retarded..=.=

    ReplyDelete
  7. Hmm bagus jadi diri sendiri..
    Xada la kita jadi hipokrit..
    Depan orang lain..bila belakang lain pulak..

    Have a nice day nanad.. :)

    ReplyDelete
  8. xyah lar menipu diri sendiri n org lain
    juz be urself
    n bsyukurlah seadanya
    :D

    ReplyDelete
  9. whoaaa.. Nice doodle =) BTW, cane nak buat line putih tepi doodle tu? ajar please...thnx =)

    ReplyDelete
  10. @Inspector Saahab boleh ^_^ InsyaAllah nanti nanad suggestkan..

    ReplyDelete
  11. @cotton candy kann..jadi diri sendiri lebih bagus ^_^

    ReplyDelete
  12. @MiSz fiFiEyQa betul tu..congratz misz fieyqa ^_^

    ReplyDelete
  13. @Hanamiko Sakura tehee~ takpa2..kadang2 puji diri sendiri itu perlu ^_^

    ReplyDelete
  14. @cik Dil lama jugak tak nampak cik dil >.< xpe2, susah dulu senang kemudian ;) huhu..ntah2 cik dil punya lagi ohsem! :D

    ReplyDelete
  15. @Leeya Hezlin bagus3 ^_^ dan tak letih jugak kan..have a nice day too :)

    ReplyDelete
  16. @Wafa Irdina huhu..mula2 ingatkn wafa marah nanad >.< huhu..betul tu ^_^

    ReplyDelete