Monday, July 7, 2014

Salam Kosong-Kosong :)


Assalamualaikum.


Aicewah~ Tajuk macam poyo je. Hehe. Salam. Apa khabar kengkawans? Lama sungguh tidak jalan-jalan sini. Banyak sungguh update yang Nanad dah tertinggal dari kawan-kawan blogger ni. Takpe, takpe, sat lagi kita blogwalking laju-laju! Zass!~


Manusia Biasa - Amir Jahari


Tangan pun dah keras nak pegang mouse, lama betul tak mendoodle. Dekat setahun jugak. Ni pun baru nak start balik. Hehe. Btw, sekarang Nanad tengah ber-internship di Shah Alam. Alhamdulillah, dapat praktikal dekat company yang dekat dengan rumah walaupun kena mengadap traffic jem setiap hari fiuhh~ 


Banyak benda baru yang dapat dipelajari waktu ber-praktikal ni. Praktikal bukan sekadar mengajar kita tentang situasi di industri, namun mengajar kita sedar bahawa bukan mudah ibu dan ayah kita bekerja setiap hari mencari rezeki untuk kita. Big thanks and appreciation for our parents who work real hard to raise us, their children. Be proud of them. Tak sabar rasanya nak punya kerja yang tetap dan takeover tugas mereka, biar mereka berehat, tiba masa kami adik-beradik pula yang berbakti pada mereka :') InsyaAllah.


Dan bila dah mula kerja 8-5 ni, detik penantian menunggu jarum jam menginjak ke pukul 5 itu adalah sesuatu yang sungguh _________(fill in the blank) heheh.




Oh ya, minggu lepas baru berkesempatan buat Instagram untuk doodle-doodle Nanad yang tak seberapa ni. Free free mai lah singgah ;) ID : doodlebynanad 


Salam Kosong Kosong & Selamat Berpuasa
(^_^)y



5 comments:

  1. selamat berpraktikal nanad...
    selamat berpuasa...(=
    dah jumpa ig awak...hehe

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih asha ^_^
    selamat berpuasa & hari raya ;D hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya!~

    *Jalan-jalan sini. Comelnya header! =D

    ReplyDelete
  4. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete