Friday, September 7, 2012

Hai! :)




Assalamualaikum.


Fuhhhhhhh!!!~
*Tiup-tiup habuk*


Lamanya tak update! Last update pun bulan puasa hari tu! Pejam celik pejam celik dua bulan setengah dah pun berlalu. Bermakna??? Bermakna harus lah saya kembali menjadi student setelah dua bulan lebih bersenang-lenang mengumpul lemak. hehe


Cepat hai balik! :P hehe. Dah lama sangat tak mendoodle ni. Sejak bulan puasa hari tu jugak =,=" Sebab-musababnya laptop telah diserang virus dan peluang sangat tipis untuk selamat T.T ergh..hanya mampu berserah dan redha.


Makanya nanad tidak dapat mengambil sebarang doodle order dalam waktu terdekat ni kerana laptop masih dalam ICU T.T maafkan saya... Doodle kat atas tu lukis guna paintsai, curik-curik install dalam pc abang, lepas ni nak kena uninstall balik sebelum kena marah dengan beliau..huhu


So, minggu depan dah start semester baru bagi student degree macam saya :D Macam biasa lah bila dah nak mula sem ni macam-macam azam baru tersemat dalam jiwa dan raga ni ;) Bagus lah tu, sekurang-kurangnya kita ada cita-cita ye dak? ;D Mesti semangat!


Oh ya, sekarang ni nanad macam lebih suka lepak di twitter (@nanadhasnan) daripada facebook ^_^ So, kawan-kawan yang suka share tweet-tweet berilmu dan bermanfaat tu bagitau lah, nanti nanad follow ;D Al-maklumlah, masih newbie, still blurr dengan selok-belok twitter ni.


Okay, kena sambung packing-packing barang T.T Doakan laptop boleh cepat sembuh dan boleh berada dalam dakapanku semula untuk sambung mendoodle. :) Salam, have a blessed jumaah ^_^



14 comments:

  1. saya hai balik kat awk..sambil lambai2 tgn :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum n hai nanad..
    hmm sama la kita ni..
    next week dah start sem baru..

    apa2 pun good lcuk untuk sem baru tu nanti ya..
    rasanya tak terlambat lagi nak ucap selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin..

    p/s:semoga laptop cepat sembuh ^^

    ReplyDelete
  3. hi.... hehee tulah harap2 dapat buat doodle macam dulu semula... jangan kecik ati, doodle yang ni tak best sangat banding dgn yg biasa nanad dah buat tu..

    cepat2 buat..cepat2 update ya?

    ReplyDelete
  4. @Atiqah Wadiah wahh :D saya pun haihai balik kat awk sambil winkwink ;)

    ReplyDelete
  5. @Leeya Hezlin waalaikumsalam n hai leeya ^_^ kann..berdebar-debar pulak nak start sem baru ni..thankyou, gudluck untuk leeya jugak :D selamat hari raya maaf zahir & batin jugaaa ;)

    Amin, trimakasih banyak2 ^_^ hihi

    ReplyDelete
  6. @padin hi..hehe..InsyaAllah, bila laptop dah sihat, akan mendoodle ASAP :D

    ReplyDelete
  7. selamat sambung mengaji.. perlis kan?? dear laptop miss nanad.. cepat sembuh ya.. nak tngok dudel comey2 lagi,,

    ReplyDelete
  8. alo ciannya.. penah rasa sampai kena beli laptop baru.. nti kita tweet2 k..

    ReplyDelete
  9. Salam alaik.
    Good luck nanad. Dan rasanya belum terlewat utk sy ucapkan selamat hari raya.

    ReplyDelete