Sunday, December 18, 2011

Timeline Baru Facebook Yang Cool ^_^



Semua orang dok gedik-gedik dah tukar timeline facebook yang baru, tak boleh jadi ni, aku nak gedik-gedik tukar jugak XD hemohemo..So, tadaa~





Tak ada idea nak letak gambar apa sebagai cover =..=" makanya header belog yang menjadi mangsa. Enggak apa, temporary sahaja ;) jangan marah ea belog ea..




Best jugak dok godek-godek timeline kat facebook ni.. Yang dah berkurun lama dulu punya cerita pun boleh keluar balik oo~ Seronok lah jugak sebab dapat mengimbau kenangan dulu, ceyhhh.. Tapi terfikir jugak, kalau ada orang lain dok mengimbau timeline kita ni =..=" err..macam segan jek..




Tapi apa-apa pun timeline baru ni memang COOL lah ;D Maybe sesetengah orang rasa rimas and tak berapa berkenan dengan timeline baru ni tapi benda baru, bila tak biasa memang lah rimas. Bila dah biasa nanti segalanya akan berjalan dengan lancar :) So, lekas-lekas lah bertukar dan biasakan yee.





11 comments:

  1. nice, tp still xreti guna hhuhu.

    ReplyDelete
  2. tataw camne nak bertukar.
    wuwuuu

    boleh kah ajar ?
    heee

    ReplyDelete
  3. adiela xtau nak ckap bez ke x..agak eksaited la jugak nak tuka..tapi sampai skarang xtertuka2 lagi..haha..tggu inspirasi nak buat cover..

    ReplyDelete
  4. gua pening tengok timeline baru ni..serabut sikit..kena biasakan dulu lah

    ReplyDelete
  5. cantik..tp xpandai nak tukarla...hehhehee

    ReplyDelete
  6. tapi cam serabut sikit je, and senang nak stalk org haha ;D

    ReplyDelete
  7. yup aku pon baru tukar, mmg cool.. hehee

    ReplyDelete
  8. Hiii...Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

    ReplyDelete