Saturday, November 12, 2011

Cuti Sudah Habis Bro T^T



Assalamulaikum.


Hari ni terasa sangat sedih. SEDIH GILA! Bumi Shah Alam pun sedih jugak sebab tu hujan lebat pagi tadi. Sedih sebab esok pagi-pagi dah kena pulang ke 'perantauan' T^T Tak patut betul cuti mid-sem diberi seminggu je T^T Mana cukup! Seminggu tu nak berehat goyang kaki pun tak lepas, inikan lagi nak menyiapkan assignment bertimbun. Menambahkan kesedihan bila mengenangkan test-test yang bakal dihadap next week T^T ohmen~


I NEED MY MAMA T^T


Btw, terima kasih buat anda-anda yang comel yang sudi singgah/follow/drop comment di belog huduh ini...huu~terharu :')







7 comments:

  1. sama laa..cuti habiss...sobb soobbb

    ReplyDelete
  2. wah.. muncung bibir2 tu ya.hehe..

    ReplyDelete
  3. alahai kesiannya dia...jgn risau kitorg sentiasa teman di entri sis yg comel2 :)

    ReplyDelete
  4. comelnya..hehe
    xtau nk komen apa dh, comel sgt doodle kamu

    ReplyDelete