Thursday, October 13, 2011

FREEBIES FOR GIRLS :D


Assalamualaikum.


Hah! Kamu! Yang dok tongkat dagu depan laptop tu! Ye, kamu lah, siapa lagi! Meh sini cepat right click pic kat bawah ni and buat lah apa yang kamu suka dengan ia ;D


Sudah sebulan rupanya bergelar mahasiswi :D Cepat betul masa berlalu.


Hari ni mama & abah akan bertolak ke tanah suci Makkah. Harap perjalanan mama & abah berjalan lancar lah hendaknya. Terkilan sebab tak dapat balik nak hantar mama & abah kat airport T^T Cuti Deepavali baru boleh balik, jenguk adik-adik yang semestinya kesunyian..huhu..rinduuuuu mama & abah T^T


Ok bye, kena start study T^T




16 comments:

  1. dudel makin comeylah..heheh
    insyaAllah perjalanan parents nanad akan berjalan lancar~ :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah...lepas ni dh boleh bedoodle laa eh

    ReplyDelete
  3. wah...chumel nyer..kite amek tau..thanks..for your kindness,,:)

    ReplyDelete
  4. awak..sy copy pic tu eh.heee..thankss comel sgt.. :)

    ReplyDelete
  5. sukernye die..:))


    p/s : semoga mama abah nanad selamat pergi dan pulang :)

    ReplyDelete
  6. salam..

    samalah kite...alif pun baru sebulan bergelar mahasiswa...

    selamat maju jaya!!!

    btw, cute doodle!!!

    ReplyDelete
  7. study molek molek ehh sayang :')

    ReplyDelete
  8. smakin hari smakin comel doodle..nampak 3d :D

    ReplyDelete
  9. Haiiii BZ ker

    naper dah lama tak hupdate

    rindu ~~ ^___^ ~~

    ReplyDelete
  10. cantiknye doodle nih ! sye amek ya? :)

    ReplyDelete